Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica'yı alırsak iyi olur bence ama çok acele etmemeliyiz ve en ideal şartlarda almaya çalışmalıyız. Belki de mevcut kadronun en geniş rotasyonuna sahip olan mevki sağ kanat olabilir. Zaniolo, Yunus, Morutan ve Yusuf Demir varken Rashica için elimiz daha güçlü bana göre.

Emre Mor, itfbde diye tweet atiyordu gunlerce, muzzi ozcan, salak biz suan dortmunda indik ozcel ucakla demisti, cok fena kapak olmustu hahahaahahaaahaa
Ara ara önüme saçma sapan tweetleri düşüyor 100 isim söylüyor 1 tane tutturunca kral havalarına giriyor Tier 5 maksimum var bu Tier 6 bile zar zor olur.

Rashica'yı bence alırsak iyi olur ama çok acele etmemeliyiz ve en ideal şartlarda almalıyız. Belki de mevcut kadronun en geniş rotasyonuna sahip olan mevki sağ kanat olabilir. Zaniolo, Yunus, Morutan ve Yusuf Demir varken Rashica için elimiz daha güçlü bana göre.

Rashica icardi işleri temmuz ortasını bulur, en iyi ihtimalle, şuan yedek forvet ve bir os bitse yeter, ama forvet yüzde yüz almaları lazım, yoksa 2 maç oynar oynar, gol atamaz elenirsin.

Rashica'yı bence alırsak iyi olur ama çok acele etmemeliyiz ve en ideal şartlarda almaya çalışmalıyız. Belki de mevcut kadronun en geniş rotasyonuna sahip olan mevki sağ kanat olabilir. Zaniolo, Yunus, Morutan ve Yusuf Demir varken Rashica için elimiz daha güçlü bana göre.
Hiçbiri Rashica kadar caliskan degiller. Uclu orta saha oynasaydik cok da fark etmezdi ama orta saha bu haldeyken gayet onemli

Istedikleri para verilmez o ayri konu ama o profilde bir kanat oyuncusu alinmasi lazim

Rashica'yı alırsak iyi olur bence ama çok acele etmemeliyiz ve en ideal şartlarda almaya çalışmalıyız. Belki de mevcut kadronun en geniş rotasyonuna sahip olan mevki sağ kanat olabilir. Zaniolo, Yunus, Morutan ve Yusuf Demir varken Rashica için elimiz daha güçlü bana göre.
zaniolo ikinci forvet, yunus + yusufu toplasan 1 rashica etmez, morutanı adamdan bile sayma zaten

Hiçbiri Rashica kadar caliskan degiller. Uclu orta saha oynasaydik cok da fark etmezdi ama orta saha bu haldeyken gayet onemli

Istedikleri para verilmez o ayri konu ama o profilde bir kanat oyuncusu alinmasi lazim
Rashica'yı çok beğeniyorum zaten ama söylemek istediğim mevcut rotasyonumuz ilk aşama için gayet yeterli bu yüzden Rashica transferi için çok aceleye gerek yok. Bundan bağımsız olarak eğer Zaniolo kalırsa Rashica'yı 11'de kullanmamızın zor olacağını da düşünüyorum. Zaniolo'yu 10 numara olarak kullanmayacaksak sağ kanatta tam randımanlı bir Zaniolo varsa o oynar.

rashicayi, itfbye onerilmis

1687557434730.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt