- 1 Mayıs 2018
- 57.221
- 48.013
- 3.873
kolpacu lueKim dedi pakan potz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kolpacu lueKim dedi pakan potz
Ara ara önüme saçma sapan tweetleri düşüyor 100 isim söylüyor 1 tane tutturunca kral havalarına giriyor Tier 5 maksimum var bu Tier 6 bile zar zor olur.Emre Mor, itfbde diye tweet atiyordu gunlerce, muzzi ozcan, salak biz suan dortmunda indik ozcel ucakla demisti, cok fena kapak olmustu hahahaahahaaahaa
joseph ferrrrrrrrYusuf Demir şov yapacağı sezon başlıyor hayırlı olsun.
Rashica'yı bence alırsak iyi olur ama çok acele etmemeliyiz ve en ideal şartlarda almalıyız. Belki de mevcut kadronun en geniş rotasyonuna sahip olan mevki sağ kanat olabilir. Zaniolo, Yunus, Morutan ve Yusuf Demir varken Rashica için elimiz daha güçlü bana göre.
Hiçbiri Rashica kadar caliskan degiller. Uclu orta saha oynasaydik cok da fark etmezdi ama orta saha bu haldeyken gayet onemliRashica'yı bence alırsak iyi olur ama çok acele etmemeliyiz ve en ideal şartlarda almaya çalışmalıyız. Belki de mevcut kadronun en geniş rotasyonuna sahip olan mevki sağ kanat olabilir. Zaniolo, Yunus, Morutan ve Yusuf Demir varken Rashica için elimiz daha güçlü bana göre.
zaniolo ikinci forvet, yunus + yusufu toplasan 1 rashica etmez, morutanı adamdan bile sayma zatenRashica'yı alırsak iyi olur bence ama çok acele etmemeliyiz ve en ideal şartlarda almaya çalışmalıyız. Belki de mevcut kadronun en geniş rotasyonuna sahip olan mevki sağ kanat olabilir. Zaniolo, Yunus, Morutan ve Yusuf Demir varken Rashica için elimiz daha güçlü bana göre.
Rashica'yı çok beğeniyorum zaten ama söylemek istediğim mevcut rotasyonumuz ilk aşama için gayet yeterli bu yüzden Rashica transferi için çok aceleye gerek yok. Bundan bağımsız olarak eğer Zaniolo kalırsa Rashica'yı 11'de kullanmamızın zor olacağını da düşünüyorum. Zaniolo'yu 10 numara olarak kullanmayacaksak sağ kanatta tam randımanlı bir Zaniolo varsa o oynar.Hiçbiri Rashica kadar caliskan degiller. Uclu orta saha oynasaydik cok da fark etmezdi ama orta saha bu haldeyken gayet onemli
Istedikleri para verilmez o ayri konu ama o profilde bir kanat oyuncusu alinmasi lazim
Neresi iyi bunun anlamıyorum. Yeni Gustavoiyi stoper diyolardı.bu da kötürüm olur
Sizinkiler istiyorduNeresi iyi bunun anlamıyorum. Yeni Gustavo
Sizinkiler istiyordu
![]()
Who is Rodrigo Becao? £17m Tottenham target who 'excels in many things'
With the World Cup in full swing, Tottenham Hotspur have been able to take stock and plan for the second half of the season. And...tbrfootball.com
bunlarin nazlari beni bitiriyor asafggda
Herkese yazmıyorum sg diye, kıymetini bil