Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizlerin hesaplara göre Mostafa Mohamed doğru tercihti. 3 milyona alalım 6 milyona satalım az maaş verelim takım içi denge olsun ıvır zıvır.

Cicaldau Morutan vs olduğu zaman galibiyet alamama serisi vardı puan kaybettiğimiz bir maç sonrası Kerem'in röportajı vardı " ne yapsak olmuyor bilmiyorum artık " diye şimdi aynı Kerem İcardi ile verkaç yapmayı öğrendi.Hala ekonomi profesörlüğü dönüyor küçük hesaplarla.

Oğlum ağlattın lan beni

Daha 20 gol 15 asist yapıp golden boy olacak
cok savunduk

Transfer Web on Twitter: Arda Turan: Bizim atamız ...

midtsjö, emre can'dan daha b2b topcu degil mi? emre can baya defansif gözüküyor videolarina baktigim vakit, maclarini izlemedim
yok yav midtsjo rakip sahaya cok az giderdi , emre can defansif orta saha ama midtsjoden daha cok ofansa cikar. gol ve asist sayisida daha coktur emrenin

Kimse gelmiyor anladikta neden kimse gitmiyor onu anlamadim? Bir mustafa gitti onunda opsiyonu oldugu icin. Benim hayalim, ta ocak ayinda sezon sonu serbest kalacak oyuncularla pazarlik edilip sezon biter bitmez bu transferleri bitirmekti. Liste de gercekten 700 oyuncu varsa son günlere bile kalir bazi transferler.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimse gelmiyor anladikta neden kimse gitmiyor onu anlamadim? Bir mustafa gitti onunda opsiyonu oldugu icin. Benim hayalim, ta ocak ayinda sezon sonu serbest kalacak oyuncularla pazarlik edilip sezon biter bitmez bu transferleri bitirmekti. Liste de gercekten 700 oyuncu varsa son günlere bile kalir bazi transferler.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence piyasa gerçekten çok yükseldi araplar yüzünden herkes banada teklif gelir mi diye bekliyor olabilir.

Hollanda'nin köyünden yeni gelmiş midsoyle emre canı mukayese etmek de tuhaf doğrusu midsonun her yanı box to box olsa ne yazar

Emre uzun zamandir saha içinde rakibin psikolojisini bozacak Lider bir futbolcu konumuna gelir olursa eger

Kerem Demirbay/Emre Can kimi tercih edersiniz
Kerem Demirbay Yunus Mallı familyasından,bir yere kadar şişer ve patlar.Emre Can ise hep elit seviyede oynadı, adama haksızlık böyle karşılaştırmalar.Ha bize olur mu dersen yerli pasaportu nedeniyle evet derim yoksa Torerea varken bize atletik Ndayeye, Gedson tarzı sekiz numara lazım.

Barış Alper gönderilmemesi gereken ilk 5 oyuncumuzdan birisi bence. Çünkü henüz potansiyelinin bir kısmını göstermesine rağmen ciddi katkı sağlamaya başladı eğer bu fizik gücünü oyun aklıyla birleştirirse muhteşem bir oyuncu olacak. Çok ekstrem bir teklif gelmediği sürece kalmalı ve önümüzdeki yıl gelişimini sürdürmeli. Bence Midtsjö de kalmalı bu arada rotasyon için daha iyisini bulmak zor hemde nispeten düşük bir yıllık ücretle oynuyor.

Son düzenleme:
Kerem Demirbay/Emre Can kimi tercih edersiniz

Keremin ismini 2 sene önce duydum 23 falan sanıyordum ikisi de 29mus..

Zaten kariyerlerine bakınca kimin tercih edileceği çok açık.. Emre Can prime doneminde belki en iyi 20-30 orta sahadan biriydi gelme ihtimali pek yok ama gelse harika olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt