Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.495
- 11.958
- 773
Cidden beğenmiyor musunHadi Insallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cidden beğenmiyor musunHadi Insallah
rashica fbye veya baskasına gitmez,bekler bizi
Bizim Zaniolo'yu kulllanmamız lazım eğer satmayacaksak. Zaniolo'nun olması Rashica'yı lüks yapıyor ne yazık ki. Bir de Rashica'nın performansında Boey'nin de büyük katkısı vardı. Başka bir yerde bu kadar etkili olacağına inanmıyorum.Koç gidip Rashica için bir dünya para domalırsa evet almamalıyız ama oyuncu net fark yarattı geçen sene. Hala aksini savunanları hayretle takip ediyorum.
bu bebeler dayaklık
Kemalin kendisi cebinde su cuzdan ile dolasiyor , gecen yanlislikla masaya koydu ben bizzat sahitimÇok doğru tespitlerin var, senin admin olman lazim
Cirtli yapisan cüzdan mi oKemalin kendisi cebinde su cuzdan ile dolasiyor , gecen yanlislikla masaya koydu ben bizzat sahitim
![]()
Aralarında kalibre farkı var Emre canın ligi farklımidtsjö, emre can'dan daha b2b topcu degil mi? emre can baya defansif gözüküyor videolarina baktigim vakit, maclarini izlemedim
nasilda biliyor gebes kaplumbagaCirtli yapisan cüzdan mi o
Kemalin kendisi cebinde su cuzdan ile dolasiyor , gecen yanlislikla masaya koydu ben bizzat sahitim
![]()
Boey'in bu kadar rahat olmasında da Rashica'nın katkısı vardır belki? Vice versa. Rashica ve Barış Alper bu takıma diğer kanat oyuncularının vermediği şeyi veriyor. Geçen sezonun underrated iki adamı.Bizim Zaniolo'yu kulllanmamız lazım eğer satmayacaksak. Zaniolo'nun olması Rashica'yı lüks yapıyor ne yazık ki. Bir de Rashica'nın performansında Boey'nin de büyük katkısı vardı. Başka bir yerde bu kadar etkili olacağına inanmıyorum.
şaka bi yana 2020 ve 2021in hesabını görmemiz lazım.gerizekalı bjkyi de takip edecegim