Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ts'li maxi gomez begendigim oyuncu, aslinda kiralasak veya takas yapsak olur 1. forvet gelene kadar

neyini beğeniyon yaw o herif forvet bile olmamalı hantal kazma ve gol atamıyor. ben trabzon hocası olsam orta sahada oynatırım millete omuz fln koyar

neyini beğeniyon yaw o herif forvet bile olmamalı hantal kazma ve gol atamıyor. ben trabzon hocası olsam orta sahada oynatırım millete omuz fln koyar
gercekten mi? bence hareketli ve gayet teknik forvet, yanindaki adamlari da oynatiyor, top tasiyor, en azindan izledigim kadariyla fena gözükmedi ama fazla izlemedim :)

O Maxi midir nedir Ts'nin Basel'e elenmesinin sebeplerinden biriydi. Adamlar oradan az daha final yapiyorlardi

ulan evren
zamanının en güvenilir muhabirlerinden biriydin
niye meydanı kaptırdın boş beleş adamlara

e072c949d41eb058a35564883898c882_w200.gif

Motz reelde üstünüze böyle gelirse ne yapardiniz?

İcardinin ölüsü Falcaonun ölüsünü dövüyor yani (y)

Ünal Aysal'ı pek çok konuda severim de para konusunda yaptığı yorumları motto kabul etmekte güzel hareket :giggle:

Şu yaşanan sürecin Gomis'le falan zerre alakası yok bu arada , sapla samanı ayırt edemiyorsanız kulubu Aysal mottosu ile batışa sürüklemek gayet normal.
Salla yav şaşırmadığım yorumlar.

Gomis’in 3 yıl sözleşmesi vardı zaten, bizden 3 alırken 8e Arabistan’a gitti. Uzaktan yakından alakası yok mevzuyla.

10 kağıt Diagne’ye verene kadar 3 kuruşa Sörloth falan alamayan yönetimin millet için kozu işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt