Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rashica fbye veya baskasına gitmez,bekler bizi
IMG_5433.webp

Koç gidip Rashica için bir dünya para domalırsa evet almamalıyız ama oyuncu net fark yarattı geçen sene. Hala aksini savunanları hayretle takip ediyorum.
Bizim Zaniolo'yu kulllanmamız lazım eğer satmayacaksak. Zaniolo'nun olması Rashica'yı lüks yapıyor ne yazık ki. Bir de Rashica'nın performansında Boey'nin de büyük katkısı vardı. Başka bir yerde bu kadar etkili olacağına inanmıyorum.

Bizim Zaniolo'yu kulllanmamız lazım eğer satmayacaksak. Zaniolo'nun olması Rashica'yı lüks yapıyor ne yazık ki. Bir de Rashica'nın performansında Boey'nin de büyük katkısı vardı. Başka bir yerde bu kadar etkili olacağına inanmıyorum.
Boey'in bu kadar rahat olmasında da Rashica'nın katkısı vardır belki? Vice versa. Rashica ve Barış Alper bu takıma diğer kanat oyuncularının vermediği şeyi veriyor. Geçen sezonun underrated iki adamı.

gelecek sezonun en büyük sampiyonluk adayı basaksehir transferde ne yapacakmıs bi takip edelim.3 sene sampiyonluk yarıısnda olacaklarmıs ya:red:şaka bi yana 2020 ve 2021in hesabını görmemiz lazım.gerizekalı bjkyi de takip edecegim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt