Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.242
- 42.979
- 3.748
Dzeko/Batsh
Kent-Arda-Rashica
Crespo-Arao(İsmail)
On taraf tamam da crespo-araoyu görünce bir gülme geldi umarım orta saha almazlar
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dzeko/Batsh
Kent-Arda-Rashica
Crespo-Arao(İsmail)
Simoya göre Barış ve Yunus için teklifler var, özellikle Barış için istediğimiz rakamları görmek üzere teklifler, Rashica'ya benim de söylediğim gibi saçma sapan bonservis çekiyorlar, Rashica'ya fenerin ilgisi var.
Angelino bir numaralı hedef, Sosa ve Tavares kovalanmaya devam ediyor, Müldür'ün sağlık raporlarına bakıyormuşuz.
Var da biz mi goremiyoruz ligde de yok bir tane düzgün kanat. 4. 2.ligden gelen gencolar surklase ediyor yillardurŞimdi fenerle rashica mücadelesine gireriz ( sanki dünyada kanat yok) 12-13 milyon da bize girer
Şimdi fenerle rashica mücadelesine gireriz ( sanki dünyada kanat yok) 12-13 milyon da bize girer
Bu takım zaten çok zor üretir, Kent Arda Rashica önlerinde Dzeko ile sezon bitmez, kenarlardan ve kalmak istemeyen Arda'dan 30-35+ gol katkısı almaları lazım.On taraf tamam crespo-araoyu görünce bir gülme geldi umarım orta saha almazlar
Yok çeviri yapıyorum sadece ben zaten bunları yazdım kendisinden önceMelikşah senin bir kelimene bakanlar varken kolpasimoyu ciddiye alman hayranlarını hayal kırıklığına ugratiyor
Bu takım zaten çok zor üretir, Kent Arda Rashica önlerinde Dzeko ile sezon bitmez, kenarlardan ve kalmak istemeyen Arda'dan 30-35+ gol katkısı almaları lazım.
Rashica'yı alma ihtimalleri de sıfır ayrıca an itibariyle.
gene kaos yükleniyor
Okey diyeceğim nadir Arap topçulardan
Bir sekiz bir de sol bek tamamdırİcardi Nelson boey rashica kalsa , sadece 1 yedek santrofor alınsa yeterli olur mu
Yunus yeteneğinin yarısini verse rashica bizim kapimizdan geçmezdi gerçekten üzülüyorum böyle heriflere..Allah vergisi yeteneğin var tüm benliğini futbola verip birlestiremiyorsunYunus'u 5-6ya satıp Rashica'yı almak en mantıklı yol gibi duruyor.Barış Alper elimizdeki en iyi rotasyon oyuncusu forvet/sağ/sol/2.forvet her türlü kullanırız 1 sene daha kalması lazım.