Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Yeni başlıkları şimdiden yazıyorum:
Rusya'da darbe olsa Cimbom'a yarıyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarin Kenyadayim telin acik olsun
gene kaos yükleniyor
Yunus için gelen teklifler 7-8 civarı olursa değerlendirsinler. Zaten yunus takip edilen bir oyuncuydu. İzleyen takımlar için halen iyi bir deger.Barış ise bu sezon kariyer sezonu olabilir hissi veriyor. Bu sezon bolca faydalanıriz. Şahsen takımdaki bize uymayan oyunculardan bonservis kazanmak daha önemli. Barış yunus sakatlık dışında her zaman satışını uapabilecegimiz potansiyeller
kolpa işini ne zaman bırakırsın tahmini?Yeni başlıkları şimdiden yazıyorum:
Ahmeti nasıl ham yaptın, anlatsana kardeşlerine
cem uzan'a da olabilirRezan'ın teklifine gönderme yapmış muhtemelen
Barış’ı da Yunus’u da 10 m euroya bırakırız.
Ilk 2 elemeyi ve TR kupasini saymadim.Seneye 60 maç civarı var
Banada öyle geliyor dediğin gibi kahraman yapılıp kalacakArda anlaşmak için yanaşmıyor haberlerinden sonra büyük karakter Fenerbahçede kaldı haberleri çıkabilir.
gene kaos yükleniyor
Bastan beri söylüyorum Baris Kerem‘den daha yüksek bir bedele satilacak cünkü Temposunu baska Yerli bir futbolcuda görmedim daha önce.Barış’ı da Yunus’u da 10 m euroya bırakırız.
Kolpaya gelmeyin diye yazdığım posttan buraya nasıl geldin benim küçük troll'üm.kolpa işini ne zaman bırakırsın tahmini?
Beşiktaş istiyormusSOKO EKAMBI
Melikşah kimler geliyor bizeKolpaya gelmeyin diye yazdığım posttan buraya nasıl geldin benim küçük troll'üm.