- 2 Temmuz 2011
- 137.506
- 58.556
- 5.488
sagbeke de iyi birini alacaklar.şimdi adını hatırlamıyorum ama o da iyiAlex Sandro'yu Türkiye'ye çakmaya çalışıp kendilerinin iyi bir sol bek almaları normal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sagbeke de iyi birini alacaklar.şimdi adını hatırlamıyorum ama o da iyiAlex Sandro'yu Türkiye'ye çakmaya çalışıp kendilerinin iyi bir sol bek almaları normal.
öldürün beni,yasamak istemiyorum.juventusa yakınmıs parisi
son 10 yılın en iyi solbeki olacak muhtemelenO kim serg
Batman mevzusuna inanma, sen hiç Batman’da birinin yaşadığını duydun mu daha önceBu arada bu Sami bir kordonda bir İstanbul'da bir batmanda şimdide kecioreni varmış. Senide bulmus Adamın heryerde izi var. Birgün benide bulur diye korkuyorum
İlk defa samide duydum. Batmanlı birine burda rastladim ha geçen bizim iş yerine birtane batmanlı geldi amaBatman mevzusuna inanma, sen hiç Batman’da birinin yaşadığını duydun mu daha önce
İlk defa samide duydum. Batmanlı birine burda rastladim ha geçen bizim iş yerine birtane batmanlı geldi ama
Nasılsın lo filan diyor herhalde şiveleri boyle hep lo'lu konusuyor acaba samide mi boyle
Yağmurmu yağıyorKaranlık sisli bir izmit gecesi
Interde taraftarin sevgilisiydi. Taki wanda olayı olana kadar. Yaşadığı tüm sorunu o zaman yaşadı. Öncesi takimin lideriydi. Psg de oynamadığı için sorunlar yaşayadi. Burda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorumFahiş sözleşmelere dikkat etmek lazim PSG ve Interde kulubuyle sorun yaratan adamin burada da ayni sorunlari yaratma ihtimali vardir. Kalitesini kimse tartisamaz ama mevzu o degil ki. Kulubun maddi durumunu goz onunde bulundurmak, gelecekte sorun yarattiginda kulubu maddi anlamda zarar vermemek onemlidir.
Hoşgeldin Joao Felix
Alaka?Yağmurmu yağıyor
Sergioydu sanırım.Arda Bunu en son yaptiginda birisi gelmisti kimdi o?
Bilmedigin bir sey yok bakiyorumSergioydu sanırım.
Arda Bunu en son yaptiginda birisi gelmisti kimdi o?