Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erden timurun liste şahsi düşüncem

solbek için

ferlan mendy
angelino
victor kristiansen
romain perraud

10 numara-forvet arkası

joao felix
talisca
dybala

ortasaha

paredes
lo celso
bissouma
renato sanchez
carlos soler

Bu arada bu Sami bir kordonda bir İstanbul'da bir batmanda şimdide kecioreni varmış. Senide bulmus Adamın heryerde izi var. Birgün benide bulur diye korkuyorum
Batman mevzusuna inanma, sen hiç Batman’da birinin yaşadığını duydun mu daha önce

Batman mevzusuna inanma, sen hiç Batman’da birinin yaşadığını duydun mu daha önce
İlk defa samide duydum. Batmanlı birine burda rastladim ha geçen bizim iş yerine birtane batmanlı geldi ama
Nasılsın lo filan diyor herhalde şiveleri boyle hep lo'lu konusuyor acaba samide mi boyle

Fahiş sözleşmelere dikkat etmek lazim PSG ve Interde kulubuyle sorun yaratan adamin burada da ayni sorunlari yaratma ihtimali vardir. Kalitesini kimse tartisamaz ama mevzu o degil ki. Kulubun maddi durumunu goz onunde bulundurmak, gelecekte sorun yarattiginda kulubu maddi anlamda zarar vermemek onemlidir.
Interde taraftarin sevgilisiydi. Taki wanda olayı olana kadar. Yaşadığı tüm sorunu o zaman yaşadı. Öncesi takimin lideriydi. Psg de oynamadığı için sorunlar yaşayadi. Burda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt