- 2 Temmuz 2011
- 137.488
- 58.544
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Scar firmasınım Türkiye de Star tafineri firmadı var o olabilir
Kanatta oynuyor mu bu
Ortalama üstü giderim var ulanYakışıklı mısın
Hayırdır ben yokken lester ı satın mı aldık?Bu ileri dortluyu anca torreira ndidi tasir.
Ortalama üstü giderim var ulan
denk geldi,fiyatı bence o kadar pahalı olmaz.1 sene sözleşmesi kalmıs
4-2-3-1'de Mertens yerinde de oynatırız 9.5 olarak oynar.ihenacho kanatta oynuyamaz
tam mealiyle 1 forwet
juventusla uzatıyo heisrabiot alabilecez mi
Sözleşmesi biten forvetlere baktım. Ya uygun adam yok, ya da çok talibi var herkesin. Kelechi ideal gibi duruyor. Piyasa değeri en yüksek alabileceğimiz adam olarak duruyor.Bu sene var giden oyuncu takımına göre 3-7 maç arası kaçırır.
Ndidiyi çok izlemedim sen diyorsan dogrudurBu ileri dortluyu anca torreira ndidi tasir.
Neden bu kadar gerginsinOrtalama üstü giderim var ulan
?Ndidiyi çok izlemedim sen diyorsan dogrudur
Forvet gerisinde kalmış oynar olur biterihenacho kanatta oynuyamaz
tam mealiyle 1 forwet
Iheanacho'yu isterim Icardi'ye binen yük azalır.Sözleşmesi biten forvetlere baktım. Ya uygun adam yok, ya da çok talibi var herkesin. Kelechi ideal gibi duruyor. Piyasa değeri en yüksek alabileceğimiz adam olarak duruyor.
Iliman Ndiaye diye bi herif sheffield'ı premier lig'e çıkarmış ama bize düşmez.
Che Adams diye bi iskoç'a piyasa değeri olarak 20 girmişler. Premier ligi izleyen bir ingiliz bile tanımıyordur
![]()
Ché Adams - Oyuncu profili 25/26
Ché Adams, 29, İskoçya ➤ Torino FC, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 10.00 mil. € ➤ * 13 Tem 1996, Leicester, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
Niye Sami gayet futbolu bilen biri.