- 6 Eylül 2014
- 93.201
- 64.144
- 4.488
Menemene ban demek istedimgelmezse ban mı yemek ıstersın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Menemene ban demek istedimgelmezse ban mı yemek ıstersın
Geçen sene başında birinci kampta hep ıvır zıvır oynamıştı. Bu sene o seviyeye düşmeyecek ama budama yapılması şart olacak. Icardi veya başka kaliteli adam gelmeden Luyindama, Alpaslan ve Taylanları şutlamak lazm. Nereye geldim demesinlerogulcanlar,alpaslanlar şelale olur
YuhIcardi den sonra da Ihenacho da , Melodan sonra Umut Gündoğan gibi geldi ya
Lukaku'yu mu alacaz yedeğe?Icardi den sonra da Ihenacho da , Melodan sonra Umut Gündoğan gibi geldi ya
AcimasizIcardi den sonra da Ihenacho da , Melodan sonra Umut Gündoğan gibi geldi ya
Sponsorun isimini vermeyeceklerini söylemişlerdi zaten rakamı öğrenmek isimden daha önemli değilmi isiminin ne olduğunu ne önemi var yıllık 500 milyon tl veriyorlarmış işte denilene göre.Sponsoru açıklıyoruz dediler bir kaç rakam verdiler ortada isim yok, transferi açıklıyoruz dediler koftiden olmayacak bir kaç isim verdiler gene her zaman gibi clickbait habercilikle izlenme sayısı arttırıp tüydüler.
Hollandada ne yiyor bu mehmetAcimasiz
Icardi yedek miydi Saylak kardeşLukaku'yu mu alacaz yedeğe?
Bu ligde iheanacaho çok gol atar bu kadar acımasız olma full 11 oynasa 30 atabilir.Icardi den sonra da Ihenacho da , Melodan sonra Umut Gündoğan gibi geldi ya
BuyrunAcimasiz
Hey hey hey
Var mısın iddaasinaBu ligde iheanacaho çok gol atar bu kadar acımasız olma full 11 oynasa 30 atabilir.
Mehmet sen çok degistinHey hey hey
Full 11 oynamayacak ki atamaz o yüzdenVar mısın iddaasina

Senin beni sevdiğini düşünmüştümFull 11 oynamayacak ki atamaz o yüzden![]()
Sevgi pıtırcığı gibi adamım ben herkesi severim.Senin beni sevdiğini düşünmüştüm