Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.503
- 7.990
- 1.428
Icardi den sonra da Ihenacho da , Melodan sonra Umut Gündoğan gibi geldi ya
Sil lütfen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi den sonra da Ihenacho da , Melodan sonra Umut Gündoğan gibi geldi ya
Sponsorun isimini vermeyeceklerini söylemişlerdi zaten rakamı öğrenmek isimden daha önemli değilmi isiminin ne olduğunu ne önemi var yıllık 500 milyon tl veriyorlarmış işte denilene göre.
Söz verirse oynarPromise mertensin yerine oynayamaz mı?
Ya dostum neden bu kadar çok merak ediyoruz öğrensek ne olacak zaten resmi açıklama yapılınca hepsini öğreneceğiz
Şu twitti gördüğümde ben direk isim anlarım para tabiki de önemli ama böyle twit atıyorsan isim de açıklamalısın.
çok sabırsız milletiz herşeyi önceden bilmek öğrenmek istiyoruz öğrenince elimize birşey de geçmiyorKeleş sanki 11e alınıyorIcardi yedek miydi Saylak kardeş
sanki icardi haberi vermiş
Promise mertensin yerine oynayamaz mı?
Tüm hocalar yanlış transfer yapabilir. Bütün iyi hocaların aldığı bir ton boş topçu var.
Benim de umurumda değil açıkçası ben bunların yaptığı habercilikdeyim yoksa isimi önceden öğrenmişsin sonradan öğrenmişsin birşen değişmiyor sonuçta.Ya dostum neden bu kadar çok merak ediyoruz öğrensek ne olacak zaten resmi açıklama yapılınca hepsini öğreneceğizçok sabırsız milletiz herşeyi önceden bilmek öğrenmek istiyoruz öğrenince elimize birşey de geçmiyor
biz böyle olunca bu adamlarda milleti böyle sömürüyorlar işte aslında tüm suç bizim .
okan hoca morutanı yollar mıTüm hocalar yanlış transfer yapabilir. Bütün iyi hocaların aldığı bir ton boş topçu var.
ne alaka yav,herkes kutluyo.annesi özel selamla kutlasa,ona da özel hareket selamı mı yapacak yaniİcardi doğum gununu kutladı ondan yapmistir
Olm ona bakarsan bende böyle fotoğraf çektirdim. İcardi geldi demek ki oluyor bu.ne alaka yav,herkes kutluyo.annesi özel selamla kutlasa,ona da özel hareket selamı mı yapacak yani