Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi den sonra da Ihenacho da , Melodan sonra Umut Gündoğan gibi geldi ya
Screenshot_15.webp

Sil lütfen.

Sponsorun isimini vermeyeceklerini söylemişlerdi zaten rakamı öğrenmek isimden daha önemli değilmi isiminin ne olduğunu ne önemi var yıllık 500 milyon tl veriyorlarmış işte denilene göre.

Şu twitti gördüğümde ben direk isim anlarım para tabiki de önemli ama böyle twit atıyorsan isim de açıklamalısın.

Şu twitti gördüğümde ben direk isim anlarım para tabiki de önemli ama böyle twit atıyorsan isim de açıklamalısın.
Ya dostum neden bu kadar çok merak ediyoruz öğrensek ne olacak zaten resmi açıklama yapılınca hepsini öğreneceğiz çok sabırsız milletiz herşeyi önceden bilmek öğrenmek istiyoruz öğrenince elimize birşey de geçmiyor:) biz böyle olunca bu adamlarda milleti böyle sömürüyorlar işte aslında tüm suç bizim .

Ya dostum neden bu kadar çok merak ediyoruz öğrensek ne olacak zaten resmi açıklama yapılınca hepsini öğreneceğiz çok sabırsız milletiz herşeyi önceden bilmek öğrenmek istiyoruz öğrenince elimize birşey de geçmiyor:) biz böyle olunca bu adamlarda milleti böyle sömürüyorlar işte aslında tüm suç bizim .
Benim de umurumda değil açıkçası ben bunların yaptığı habercilikdeyim yoksa isimi önceden öğrenmişsin sonradan öğrenmişsin birşen değişmiyor sonuçta.

Fatih Terim: ''Yetenekli, genç ve değerli bir oyuncu. Morutan, scout ekibimizin 18 yaşından beri takip ettiği bir oyuncu."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt