- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
mavi,siyahGelirken 2 internet kablosu artı modemi getir, mühim.
-samed
barış, savaş
tamam
28 haziran
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mavi,siyahGelirken 2 internet kablosu artı modemi getir, mühim.
-samed
Saçma sorular sormayalım
15 olursa düşünürüzDeğerli arkadaşlar,
Abdülkerim ile ilgili teklif var Bundesliga'dan rakam 8 milyon euro.
Sağ ayağı içinse belki kabul edilebilir.Değerli arkadaşlar,
Seneye yabancı sınırı gider dusunuruzDeğerli arkadaşlar,
Bende Abdülkerim için o rakamı az buluyorum hatta takım adı da vereyim Werder Bremen, Abdülkerim'in biraz kafa karışık, gidip bir denemek istiyor, hatta başarılı olacağını da düşünüyor, yıllarının burada heba olduğunu düşünüyor (Anadolu kulüplerinde) ancak bu sene Şampiyonlar Ligi'nde de oynamak istiyor bizimle fakat yaşı da az değil, yine de biz bu rakama bırakmıyoruz net olan bu.
Bir diğer olay ise yurt içinden henüz gündeme düşmemiş bir isim ile alakalı...
kabül etmeyeynin Allah belasını versinDeğerli arkadaşlar,
Stad sponsorluğu için Socar senelik 15 milyon; lig içi göğüs sponsorluğu için bir teknoloji firması 5 milyon şeklinde duydum.
Veda fotosu doğruymuş o zaman! Görünce o hisse kapıldım açıkçası Vegorts benzeri o fotoyu.Elde var Kaan Ayhan.Değerli arkadaşlar,
valla jovic gelirse İcardi kesin gelmez jovic icardiyi aratır mı yüzde 60 aratır ama daha da fazla katkı verebiliteside var.Enteresan adam jovicAngelino, Paredes, Jovic güzel olur
11 e mi düşünülüyoAbdülkerim bir yana, Nelsson'un serbest kalma bedelinin ödenmesine artık çok yakınız, Boey zaten açıktan durumu ifade etmişti bildiğiniz üzere daha evvel rakamdan bahsetmiştim tekrara düşmemek için detaya girmiyorum.
Yurt içinden Okan Hoca'nın da istediği uygun maliyet ile düşünülen isim Bakasetas. Bende öğrendiğimde şaşırdım, Trabzonspor'un elinin sıkışık olması bu noktada avantaj kendisi de bizle CL oynamak isteyecektir diye düşünüyorum.
Samoş vs melikşahDeğerli arkadaşlar,
Stad sponsorluğu için Socar senelik 15 milyon; lig içi göğüs sponsorluğu için bir teknoloji firması 5 milyon şeklinde duydum.