Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Abi değil ne yapayım yani listeyi de, aldığım bilgileri de aynen iletiyorum, hatta linç yeme pahasına...Sende başlama renktaş!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi değil ne yapayım yani listeyi de, aldığım bilgileri de aynen iletiyorum, hatta linç yeme pahasına...Sende başlama renktaş!!!
Medyanın verdiği dışında bir haber vermedin ya da ben hatırlamıyorum verdiysen hatırlatırsan sevinirim.Abi değil ne yapayım yani listeyi de, aldığım bilgileri de aynen iletiyorum, hatta linç yeme pahasına...
Tiksinlik geldi bu laftan. Anlasiyoruz ancak ilk tercih degil. Anlaşmayin lan ozaman yada anlaştiysaniz bile kimseye söylemeyin ilk tercih degilseAbi değil ne yapayım yani listeyi de, aldığım bilgileri de aynen iletiyorum, hatta linç yeme pahasına...
İhenacho mevzusu nedir üstat?Jovic kati suret ile İcardi yerine düşünülmüyor ekine düşünülüyor hatta düşünüldü ancak şuan bir görüşme yok.
İkinci forvet için ilgi olan bir isim (çok ama çok zor) Werder'li Füllkrug.
Ek olarak Nzola'ya ilgi var fakat şunu ekleyelim Serie A'dan da talipleri mevcut.
Bakesetas yerinde kalsın renkttasBakesetas cuk oturur ama Okan Hoca 'nin sistemine.İki ayağını kullanan, hücum presi etkili yapan, tempolu, fizikli ligi bilen 10 numara.Gözü kapalı alırım ama yurt dışında da talipleri vardı hatta gitti gidiyor gibiydi.Üstüne yeni gelen nobran TS başkanı rakiplerimize oyuncu satmayız demişti.Olmaz yani.
Kule forvet.Umut Nayır da olur yerine!Jovic kati suret ile İcardi yerine düşünülmüyor ekine düşünülüyor hatta düşünüldü ancak şuan bir görüşme yok.
İkinci forvet için ilgi olan bir isim (çok ama çok zor) Werder'li Füllkrug.
Ek olarak Nzola'ya ilgi var fakat şunu ekleyelim Serie A'dan da talipleri mevcut.
Charles'ı söyledim en basitinden, şimdi Bakasetas'ı söylüyorum, bence de çok ilginç Bakasetas konusu ama var ilgi. Sosa'nin doğru olduğunu ve rakamları belirttim. Zaniolo, Boey, Nelsson, Kerem, Abdülkerim gelen rakamları ve yer yer bu takımları yazdım.Medyanın verdiği dışında bir haber vermedin ya da ben hatırlamıyorum verdiysen hatırlatırsan sevinirim.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sal milleti bergen!!Melikşah duyum niyetine,hayran oldugun oyunculari yazmayi birak.yorma kardesim,tadinda kalsin.yeter
Komikmiş Sergei, Bakasetas hayranı olduğumu sana düşündüren nedir?Melikşah duyum niyetine,hayran oldugun oyunculari yazmayi birak.yorma kardesim,tadinda kalsin.yeter