Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jovic kati suret ile İcardi yerine düşünülmüyor ekine düşünülüyor hatta düşünüldü ancak şuan bir görüşme yok.

İkinci forvet için ilgi olan bir isim (çok ama çok zor) Werder'li Füllkrug.

Ek olarak Nzola'ya ilgi var fakat şunu ekleyelim Serie A'dan da talipleri mevcut.

Bakesetas cuk oturur ama Okan Hoca 'nin sistemine.İki ayağını kullanan, hücum presi etkili yapan, tempolu, fizikli ligi bilen 10 numara.Gözü kapalı alırım ama yurt dışında da talipleri vardı hatta gitti gidiyor gibiydi.Üstüne yeni gelen nobran TS başkanı rakiplerimize oyuncu satmayız demişti.Olmaz yani.

Jovic kati suret ile İcardi yerine düşünülmüyor ekine düşünülüyor hatta düşünüldü ancak şuan bir görüşme yok.

Ek olarak Nzola'ya ilgi var fakat şunu ekleyelim Serie A'dan da talipleri mevcut.
İhenacho mevzusu nedir üstat?

Bakesetas cuk oturur ama Okan Hoca 'nin sistemine.İki ayağını kullanan, hücum presi etkili yapan, tempolu, fizikli ligi bilen 10 numara.Gözü kapalı alırım ama yurt dışında da talipleri vardı hatta gitti gidiyor gibiydi.Üstüne yeni gelen nobran TS başkanı rakiplerimize oyuncu satmayız demişti.Olmaz yani.
Bakesetas yerinde kalsın renkttas

Kule forvet.Umut Nayır da olur yerine!

Medyanın verdiği dışında bir haber vermedin ya da ben hatırlamıyorum verdiysen hatırlatırsan sevinirim.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Charles'ı söyledim en basitinden, şimdi Bakasetas'ı söylüyorum, bence de çok ilginç Bakasetas konusu ama var ilgi. Sosa'nin doğru olduğunu ve rakamları belirttim. Zaniolo, Boey, Nelsson, Kerem, Abdülkerim gelen rakamları ve yer yer bu takımları yazdım.

İmzaya gelse de keşke yazsam ayrıca Paredes için başta bir maliyet detay yazdım sonra düzeltme yaptım.

sponsorluk tl ile yapılıyorsa ve kur artışına paralel yıllık güncelleme yoksa anlaşma sonuna kadar komik rakamlara düşer yine o para

30 yasinda fb maclarinda kayip olan bakasetasi ancak taha tekler bize uygun gorurdu,onun garip transfer begenileri vardi.saygi duyuyorum o ayri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt