Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.413
- 5.523
- 1.958
Türkiye’deki en kötü spor muhabirleri Galatasaray muhabirleri net
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kingzatı kıskanma.nevzat haluklardan bi 15-16 saat geriden geliyor
ve hala tier 1
Kingzatı kıskanma.
Ben kehanette bulunmadim yav ama durum ic kararticisanırım serginin kehaneti gerçekleşecek bu sene transferlerde patlayacağız
sona doğru ya çürükler kalacak yada yüksek bonservisli kuluplerin bizi sürün süründüreceği birşeyler yaşayacağız
Dursun ilk baskanliginda sampiyon olduktan sonra yeni sezona nasil trwnsferlerle girmisti? Unuttum.
FFP cezası yiyeceğimiz için Melo, Telles, Burak satıldı, Bruma kiralandı.Dursun ilk baskanliginda sampiyon olduktan sonra yeni sezona nasil trwnsferlerle girmisti? Unuttum.
Sezonu acacagimiz gun yalin dilek ve furkan kocagi antrenmanda gorsem bska bisey istememhava sıcak transfer yok
Tudor'u kovup Terim'i getirmedi mi?Dursun şampiyon olmadı hiç. Duygun Yarsuvat kısa süre başkanlık yaptı şampiyon oldu seçim oldu Dursun seçildi
Parisiyi biliyorlardir ama çok pahalı onu Juventus da ucuza alamaz oyuncu istemez şu an Türkiye'yiŞu fabiano parisiyi juvenin elinden alsak ne dalga gecerim ya.sassulo solbekinden haberi olanlarin parisiyi bilmemesi imkansiz