Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanırım serginin kehaneti gerçekleşecek bu sene transferlerde patlayacağız

sona doğru ya çürükler kalacak yada yüksek bonservisli kuluplerin bizi sürün süründüreceği birşeyler yaşayacağız

sanırım serginin kehaneti gerçekleşecek bu sene transferlerde patlayacağız

sona doğru ya çürükler kalacak yada yüksek bonservisli kuluplerin bizi sürün süründüreceği birşeyler yaşayacağız
Ben kehanette bulunmadim yav ama durum ic karartici

Dursun ilk baskanliginda sampiyon olduktan sonra yeni sezona nasil trwnsferlerle girmisti? Unuttum.

İcardi-Rashica'yı aldıktan sonra transferde frene basmakta sıkıntı görmüyorum.Play offa yetiştirilmesi lazım tabii diğer parçaların.Şlye katılım hakkını kazanırsak baya ilginç fırsatlar çıkabilir önümüze muhtemelen yönetim onu da hesaba katıyodur

Kiralik renato sanches ve lo celso gelsin o zaman.yine cok iyi olur

Dursun ilk baskanliginda sampiyon olduktan sonra yeni sezona nasil trwnsferlerle girmisti? Unuttum.
FFP cezası yiyeceğimiz için Melo, Telles, Burak satıldı, Bruma kiralandı.

Jose denilen herifin yanında Podolski, Bilal Kısa falan anıldı.

Yine de ceza yedik üstüne. Ama 2 sene yerine 1 seneyle kurtardık.

Maalesef oyuncu satmayi bir turlu basaramiyoruz elalem catir cutur satiyor
Bize gelince fransa u21 boeye para vermiyorlar danimarka milli nelsona para vermiyorlar zaniolo icin para vermiyorlar anlam veremiyorum acaba yanlis pazarlamami yapiyoruz

Coktan Nelson boey ve zaniolonun 70 80 milyon araliginda gitmis olmasi lazimdi bu satma beceriksizligi her yonetimde devam ediyor simdi bekler bekler lig baslarken gitmek istiyorum diyeni uc kurusa yollariz

@Mustafa Canaslan abi bu djorkaef ne is?pek ad yapmamis gibi ama herif italyadada iyi ıstatistik yapmış.ermeni asilli fransiz sanirim.10 numara imis

Şu fabiano parisiyi juvenin elinden alsak ne dalga gecerim ya.sassulo solbekinden haberi olanlarin parisiyi bilmemesi imkansiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt