Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hay yasa admin, @Burkay Altındall 'in her mesaji ic karartici. Kendi hayatinda bir gunu nasil geciyor acaba? Merak ediyorum.

"Offf kahvalti yapacagim. Yumurta kiracagim ama kabugu tavanin icine kacabilir."

"Disari cikip yuruyus yapmam lazim ama ayagim bir yerlere takilip dusebilirim."

"Kiz cok guzel, bir yanassam mi, tam bir sampiyonlar ligi. Ama taliplisi cok olur, benimle gorusmez."
Kendi hayatımda hiç öyle değilim ya burda olay bizim elimizde değil ya ondan böyle oluyor, ne olacak diye bir dünya erkek oturup forumda bekliyoruz gerçekten dünya hayatının çok farklı bir formatı forum burda kimse asıl yaşamına uygun davranmıyor

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam iste yasaklaninca okumayacagim bu tip seyleri foruma tasimak bile sacmalik direk yasakli kaynak listesine eklenmeli

Bu kadar agresifleşecek bir durum göremiyorum ben gayet zekice ve eğlenceli adminler de böyle düşünüyor ki yasaklı değil, foruma taşımada değil de bence senin düşünce yapın da bir saçmalık var. Benim de hoşlanmadığım paylaşımlar oluyor okumadan geçiyorum çok basit kimseye de çatmıyorum. Binlerce insan aynı şeyi sevmek, beğenmek, hoşlanmak zorunda değiliz. Forumun dediğine bakılsa zaten herkesin en az 1 tane huy kaptığı hesap vardır eee onu yasakla bunu yasakla buyur sen yaz seni okuyalım o zaman.
Biraz hoşgörü lütfen

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yeni karakterler eklendi
taktik manyaa

1687714032527.webp
1687714042922.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt