Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cem Uzan: "Galatasaray'a 5 yıl için;

• Stadyum sponsorluğu için 42 milyon Euro

• Forma sponsorluğu için 24 milyon Euro

• Mauro Icardi'nin transferi için ise 21 milyon Euro'luk sponsorluk teklifi yaptık."

(Gala Mania özel programı)

Yerry Mina'yı Beşiktaşla Lens istiyomuş.Lens büyük ihtimalle yedeğe istiyo.Beşiktaş'ın Yerry Mina'yı almasını istemem.Beşiktaş'ı şampiyon yapar mı bilmem ama Şenol hoca ile birlikte derbilerde yenilmezler büyük ihtimalle..
Kim lan bu Mina derbilerde yenilmiyor. Tiner mi kokladin

Galatasaray, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Christian Luyindama'nın kontratını feshedecek.

[Africa Foot United]

u21e ilk transfer adem karabec olacak bence,daha fazla beklemezsek.özbek tsitaishvili de alınmalı

Cem uzan konusu sacmalik

Para karsiliginda ülkeye dönmek istiyor ve bunun icin bizi kullanmak istiyor,suc islemis ve cezasini cekmemis henuz yani bu yüzden sacmalik

Gerceklesmezse reklamin iyisi kötüsü olmaz win win

Cem Uzan: "Hem Dursun Özbek'e hem Erden Timur'a mesaj attım. Ticari nezaket, ahlaki etiket çerçevesinde kendileriyle görüşmek istediğimi ilettim. TFF seçimi vardı, bayram telaşı vesaire... Önümüzdeki günlerde bir geri dönüş olacağını tahmin ediyorum. İnsanlar, genel ticari ve ahlaki etiket çerçevesinde konuşurlar. Geri dönüş yapacaklarını tahmin ediyorum. Ticari ahlak, bunu gerektirir."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt