- 1 Mayıs 2018
- 53.096
- 43.508
- 3.298
mukru merden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok be Kemal'im. Eğleniyorum sadece...
Ha Sofia Vargara'ya hasta olduğum doğrudur![]()
walla yaw bu pitbul ölünce dünya boka sardı
mehmet topal mı o?
En güzel içki bence şarap, yeni başlayan için de öyle, çok içen için de.
Kırmızı şarap eğer kaliteli ise on numara. Boğazdere-Öküzgözü dışında içimleri bana keyifli geliyor. Merlot içimi keyiflidir, en sık piyasa da bulunan üzüm diyebiliriz.
Beyaz şarap da Chardonnay ilk başlayan için içimi kolay Sauvignon-Blanc’den uzak durulmalı ilk etapta.
Bunun dışında bira da
Weihenstephaner
Miller
Corona
İçimi daha kolay ya da hazmı daha kolay denebilir. Carlsberg ve Bomonti Filtresiz zaten klasikler en çok satan ama azıcık ısınınca tadı kötüleşiyor şişenin yarısında.
Amsterdam Navigatör, Tuborg Kırmızı’dan uzak durulmalı yeni başlayan için. Kafa bulmak dışında tatları oldukça kötü bunların.
Son olarak bonus : Margarita
Kısaca
Kırmızı Şarap-Merlot
Beyaz Şarap-Chardonnay (Sarafin ya da Egeo tavsiye ederim)
Bira-Corona, Miller, Weihenstephaner
Margarita (Limonlu ve kenarında tuzu ile oldukça içimi keyifli)
Tavsiye ederim.
topçuda İCARDİEn güzel içki bence şarap, yeni başlayan için de öyle, çok içen için de.
Kırmızı şarap eğer kaliteli ise on numara. Boğazdere-Öküzgözü dışında içimleri bana keyifli geliyor. Merlot içimi keyiflidir, en sık piyasa da bulunan üzüm diyebiliriz.
Beyaz şarap da Chardonnay ilk başlayan için içimi kolay Sauvignon-Blanc’den uzak durulmalı ilk etapta.
Bunun dışında bira da
Weihenstephaner
Miller
Corona
İçimi daha kolay ya da hazmı daha kolay denebilir. Carlsberg ve Bomonti Filtresiz zaten klasikler en çok satan ama azıcık ısınınca tadı kötüleşiyor şişenin yarısında.
Amsterdam Navigatör, Tuborg Kırmızı’dan uzak durulmalı yeni başlayan için. Kafa bulmak dışında tatları oldukça kötü bunların.
Son olarak bonus : Margarita
Kısaca
Kırmızı Şarap-Merlot
Beyaz Şarap-Chardonnay (Sarafin ya da Egeo tavsiye ederim)
Bira-Corona, Miller, Weihenstephaner
Margarita (Limonlu ve kenarında tuzu ile oldukça içimi keyifli)
Tavsiye ederim.
ölmedi yav müstehcen videolarda oynuyor dün izledim dahawalla yaw bu pitbul ölünce dünya boka sardı