Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.046
- 22.836
- 2.228
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar konusu bura değil ama evin banyosunu uçan karincalar istila etti nasil defederim bunlari acil yardım
hem o hem de erden timurdan ne zaman bahsedilceğini biliyorum,astroloji yuzunden.rahatım o acıdanArastima yapıp takipliyorsun renkdas yabancı basını falan adamlar transfer yapmış oyuncuya bile teklif yapıldı haber bekleniyor diye paylaşıyor ...
Güzel haber oynama garantisiyle verilmeli
Oynamadığı her maç başına şu kadar ödeme yapılacak şeklinde bir anlaşma ile oluroynama garantisi nasıl oluyor? icardiye bile verilmez oynama garantisi.
ornegi var mı bununOynamadığı her maç başına şu kadar ödeme yapılacak şeklinde bir anlaşma ile olur
Büyük takımlar alt liglere bu şekilde kiralama yapıyor, örnek anlaşma olarak diyorsan kimse detaylı açıklamıyor. Chelseanin bir sürünün oyuncusu var kiralık hepsini oynattırıyor bit şekildeornegi var mı bunun
kimse kabul etmez bunu
ne kadar odeyecek mesela oynamadıgı mac basınaBüyük takımlar alt liglere bu şekilde kiralama yapıyor, örnek anlaşma olarak diyorsan kimse detaylı açıklamıyor
O oyuncuya göre lige göre değişir. Eren için maç başına 100bin tl desen. Hiç oynatmasalar 4m ödemek zorunda olurlar.ne kadar odeyecek mesela oynamadıgı mac basına
adamı kiraladım kotu cıktıO oyuncuya göre lige göre değişir. Eren için maç başına 100bin tl desen. Hiç oynatmasalar 4m ödemek zorunda olurlar.
Kimler varbloklu arkadaslar konuya yazmazsa seviniriz. onlar yazınca konu en usttekiler listesinde gorunmuyor.