Erdal Erden
Sarı Üye
- 12 Nisan 2013
- 773
- 227
- 733
Şu borsadan parayı vuran SaSa olabilir mi bu herifler hangi takımı tutuyor acaba.Varmış evet.
Ekli dosyayı görüntüle 207888
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu borsadan parayı vuran SaSa olabilir mi bu herifler hangi takımı tutuyor acaba.Varmış evet.
Ekli dosyayı görüntüle 207888
Şöyle bu ikilinin aynı anda sahada olmaması lazım dikkat edilecek şey buOliveira, önünde mertens olmayinca daha rahat oynuyor sanki ama mertens'in de baska meziyetleri var takima faydali olan
TT ilk olarak iki ay önce başvurduğum internetimi bağlasinlar sonra sponsor olsunlarTürk Telekom yine isim hakkını alıyormuş galiba, öyle duydum Twitter'da, TT arena![]()
Şu borsadan parayı vuran SaSa olabilir mi bu herifler hangi takımı tutuyor acaba.
Evet ona katılıyorum zaten , Boey yerine eğer Dubois kalacaksa yine o tarz 20 yaş altı bir adam almamız lazım.Eğer Dubois gidecekse misal veriyorum Schalke'deki Mehmet Aydın+atletik 20 yaş altı biri olabilir.Nelsson yerine de keza yine yüksek maçı olan genç bir isim alınır.Bu şekilde zaten sürdürülebirlik lazım ama işte asıl olması gereken doğru zamanda bu oyuncuları elden çıkarabilmek , Marcao da olduğu gibi.Bence bu sene özellikle Nelsson'un çıkış maddesiyle ayrılması gereken sene , Boey'in de keza 20 civarı hatta daha üstüne gönderip yerine aynı profilleri alıp sürdürülebirliği sağlamamız lazım.
Milyar tl'ler kazanan firmalar bunlar, avukat rezan milyonluk teklif veriyor.TT'de yıllık 250 milyon verecek para var mı ki
Trendyol ferit sahenkin değil mi ya febeli kelBence stad TT, göğüs sponsoru da trendyol
çinliler aldı trendyolu. alibaba. n11 ferit şahenkinTrendyol ferit sahenkin değil mi ya febeli kel
kamada ya da forsbergTorreira Parades bana pek mantıklı gelmedi kurguda önlerine başka bir oyuncu daha konulacaktır herhalde
thuram olmayınca onu alacakları cok belliydizaha zu psg
Top kulüpler için yetersiz Torreira. O kadar iyi olsaydı malsenalden sonra daha iyi kulübe giderdi misal. Lazio da sezonu 2.ci bitirip ŞLde oynayacak. Vedata 20 veren Torreiraya 30 da verebilir, SMSı sattiktan sonra kesinlikle.torreira'yı 15-20 ye bırakmayız 25-30 verecek takım var mı? lazio nedir?top kulüpler istesin ki gitsin. 2. 3. sınıf kulüpler ile mi muhatap olacağız bizim transfer görüşmesi yaptığımız takımlar psg fln olmalı.