Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oliveira, önünde mertens olmayinca daha rahat oynuyor sanki ama mertens'in de baska meziyetleri var takima faydali olan
Şöyle bu ikilinin aynı anda sahada olmaması lazım dikkat edilecek şey bu

Atıyorum parades torreira oynarken önlerinde Zaniolo veya Mertens olabilir. Kurguya göre Oliveira'nın eklenmesiyle Torreira Oliveira'nın birlikte oynaması mümkün

Evet ona katılıyorum zaten , Boey yerine eğer Dubois kalacaksa yine o tarz 20 yaş altı bir adam almamız lazım.Eğer Dubois gidecekse misal veriyorum Schalke'deki Mehmet Aydın+atletik 20 yaş altı biri olabilir.Nelsson yerine de keza yine yüksek maçı olan genç bir isim alınır.Bu şekilde zaten sürdürülebirlik lazım ama işte asıl olması gereken doğru zamanda bu oyuncuları elden çıkarabilmek , Marcao da olduğu gibi.Bence bu sene özellikle Nelsson'un çıkış maddesiyle ayrılması gereken sene , Boey'in de keza 20 civarı hatta daha üstüne gönderip yerine aynı profilleri alıp sürdürülebirliği sağlamamız lazım.

Kesinlikle, gerçekçi olmak lazım çok iyi paralar bunlar herkesin bayrak adam olmasına gerek yok max 1 sene daha tutup o fiyatlara satmamız lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

perisici menajerler önermiş denilmiş.hemen fb aldı muamelesi görüyo.fb biri ile ilgilenince bu hemen alır muhabbeti cok irrite edici olmaya basladı.perisic henuz düşmez buralara.gecen sezonu da iyi geçirmiş,totenham bırakmaz.salak değiller herhalde.min son-kulusevic ve perisic var hucumda sadece, ayrıca.danjuma şans bulamamıs,sesegnon sakat

ayrılsa yine aston villa falan yapar

Son düzenleme:

Fatih Altaylı böyle saçmalamaya başladıysa kısa zamanda kimsenin sallamadığı bir adam halina döner. Yapmasın böyle aptal aptal açıklamalar.

Bu arada Perisic kesinlikle bizden başka bir takıma gelmemeli. Kim alırsa alsın net şampiyonluk hamlesi olur. Tek başına şampiyon yapmaz belki ama hep potada tutar seni. Çok etkili adam.

torreira'yı 15-20 ye bırakmayız 25-30 verecek takım var mı? lazio nedir?top kulüpler istesin ki gitsin. 2. 3. sınıf kulüpler ile mi muhatap olacağız bizim transfer görüşmesi yaptığımız takımlar psg fln olmalı.

torreira'yı 15-20 ye bırakmayız 25-30 verecek takım var mı? lazio nedir?top kulüpler istesin ki gitsin. 2. 3. sınıf kulüpler ile mi muhatap olacağız bizim transfer görüşmesi yaptığımız takımlar psg fln olmalı.
Top kulüpler için yetersiz Torreira. O kadar iyi olsaydı malsenalden sonra daha iyi kulübe giderdi misal. Lazio da sezonu 2.ci bitirip ŞLde oynayacak. Vedata 20 veren Torreiraya 30 da verebilir, SMSı sattiktan sonra kesinlikle.

Bana kalırsa hiç satılmasın çünkü takımın omurgası oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt