Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 34.145
- 3.666
- 1.588
forumu spamlamak istemiyorum ama perisic'te araya girmezsek cok pisman olabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 mac oynamış diyosun işte. Ben sürekli 10 no oynuyo mu dedim. Oynamışligi var dedim. Adamın pas özellikleri iyi top taşıyabilen biri vurgulamak istediğim bu. Bana 10 no soranlar bunu anlayamıyo muHangi maçlarda 10 oynadı mesela
TM'de toplam 7 maç o mevkide oynamış yaziyor. Kariyerin buyuk bolumunu defansif orta sahada geçirmiş
Leandro Paredes - Wedstrijdstatistieken (gedetailleerd)
Paredes kariyerinin neredeyse tamamında 6 numara oynadı bir bölümünde ise 8 numara oynadı ama bu bölüm epey az denilebilir bildiğim kadarıyla 10 numara oynadığı bir dönemde olmadı ama oynamışsa bile çok azdır muhtemelen. Paredes'in bana göre en önemli meziyetleri özellikle geriden oyun kurulumundaki pas kalitesi ve oyunu yönlendirmesi. Paredes en azından benim bildiğim kadarıyla box to box denecek bir oyuncu değil böyle bir tempoya sahip olduğunu pek görmedim ama yinede farklı görüşlere saygım var. Benim düşünceme göre Paredes Torreira ile çok ideal bir match-up oluşturmuyor, Paredes'e nazaran daha tempolu ve dikine topla kat edebilen bir oyuncu mesela Midtjsö'nün daha kalitelisi diyebileceğimiz bir oyuncu gerekli.
Paredes %100 bu özelliklerde bir adam, baştan sonra doğru analiz.Paredes kariyerinin neredeyse tamamında 6 numara oynadı bir bölümünde ise 8 numara oynadı ama bu bölüm epey az denilebilir bildiğim kadarıyla 10 numara oynadığı bir dönemde olmadı ama oynamışsa bile çok azdır muhtemelen. Paredes'in bana göre en önemli meziyetleri özellikle geriden oyun kurulumundaki pas kalitesi ve oyunu yönlendirmesi. Paredes en azından benim bildiğim kadarıyla box to box denecek bir oyuncu değil böyle bir tempoya sahip olduğunu pek görmedim ama yinede farklı görüşlere saygım var. Benim düşünceme göre Paredes Torreira ile çok ideal bir match-up oluşturmuyor, Paredes'e nazaran daha tempolu ve dikine topla kat edebilen bir oyuncu mesela Midtjsö'nün daha kalitelisi diyebileceğimiz bir oyuncu gerekli.
İki 6 biri daha ofansif önüne 10 no veya 3 lu orta sahaya uyuyo parades. Bu da avrupada güçlü rakiplere karşı iyi bir sistem. Bunu anlatmaya çalışıyorum da neyseParedes kariyerinin neredeyse tamamında 6 numara oynadı bir bölümünde ise 8 numara oynadı ama bu bölüm epey az denilebilir bildiğim kadarıyla 10 numara oynadığı bir dönemde olmadı ama oynamışsa bile çok azdır muhtemelen. Paredes'in bana göre en önemli meziyetleri özellikle geriden oyun kurulumundaki pas kalitesi ve oyunu yönlendirmesi. Paredes en azından benim bildiğim kadarıyla box to box denecek bir oyuncu değil böyle bir tempoya sahip olduğunu pek görmedim ama yinede farklı görüşlere saygım var. Benim düşünceme göre Paredes Torreira ile çok ideal bir match-up oluşturmuyor, Paredes'e nazaran daha tempolu ve dikine topla kat edebilen bir oyuncu gerekli diye düşünüyorum.
o mevkide oynuyor dedigine gore o mevkide oynarken izledigin algisi yaratiyor7 mac oynamış diyosun işte. Ben sürekli 10 no oynuyo mu dedim. Oynamışligi var dedim. Adamın pas özellikleri iyi top taşıyabilen biri vurgulamak istediğim bu. Bana 10 no soranlar bunu anlayamıyo mu
Mecbursun beğeneceksin !!! Dolar 25 TL ok ?Şöyle konuşup zorla kendinize
İşte düşünce özgürlüğü bravo Enisparedes istemem topçu değil zira kendisi