Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupada hallaç pamuğu ederler orta sahayı.. öyle yanındakine bile pas atamayan oyuncular zor bulunur özellikle cl de.. yerel ligde pas özürlü, bitiriş özürlü çok futbolcu var takımlarda..

Paredes kariyerinin neredeyse tamamında 6 numara oynadı bir bölümünde ise 8 numara oynadı ama bu bölüm epey az denilebilir bildiğim kadarıyla 10 numara oynadığı bir dönemde olmadı ama oynamışsa bile çok azdır muhtemelen. Paredes'in bana göre en önemli meziyetleri özellikle geriden oyun kurulumundaki pas kalitesi ve oyunu yönlendirmesi. Paredes en azından benim bildiğim kadarıyla box to box denecek bir oyuncu değil böyle bir tempoya sahip olduğunu pek görmedim ama yinede farklı görüşlere saygım var. Benim düşünceme göre Paredes Torreira ile çok ideal bir match-up oluşturmuyor, Paredes'e nazaran daha tempolu ve dikine topla kat edebilen bir oyuncu mesela Midtjsö'nün daha kalitelisi diyebileceğimiz bir oyuncu gerekli.

İşte o dikine topla gidebilen os oyuncusu yok, ha bulursun bir ton zenci ama hepsi kazma, az biraz ayağı iyi olanları da 20 milyondan başlıyor

Paredes kariyerinin neredeyse tamamında 6 numara oynadı bir bölümünde ise 8 numara oynadı ama bu bölüm epey az denilebilir bildiğim kadarıyla 10 numara oynadığı bir dönemde olmadı ama oynamışsa bile çok azdır muhtemelen. Paredes'in bana göre en önemli meziyetleri özellikle geriden oyun kurulumundaki pas kalitesi ve oyunu yönlendirmesi. Paredes en azından benim bildiğim kadarıyla box to box denecek bir oyuncu değil böyle bir tempoya sahip olduğunu pek görmedim ama yinede farklı görüşlere saygım var. Benim düşünceme göre Paredes Torreira ile çok ideal bir match-up oluşturmuyor, Paredes'e nazaran daha tempolu ve dikine topla kat edebilen bir oyuncu mesela Midtjsö'nün daha kalitelisi diyebileceğimiz bir oyuncu gerekli.
Paredes %100 bu özelliklerde bir adam, baştan sonra doğru analiz.

Paredes kariyerinin neredeyse tamamında 6 numara oynadı bir bölümünde ise 8 numara oynadı ama bu bölüm epey az denilebilir bildiğim kadarıyla 10 numara oynadığı bir dönemde olmadı ama oynamışsa bile çok azdır muhtemelen. Paredes'in bana göre en önemli meziyetleri özellikle geriden oyun kurulumundaki pas kalitesi ve oyunu yönlendirmesi. Paredes en azından benim bildiğim kadarıyla box to box denecek bir oyuncu değil böyle bir tempoya sahip olduğunu pek görmedim ama yinede farklı görüşlere saygım var. Benim düşünceme göre Paredes Torreira ile çok ideal bir match-up oluşturmuyor, Paredes'e nazaran daha tempolu ve dikine topla kat edebilen bir oyuncu gerekli diye düşünüyorum.
İki 6 biri daha ofansif önüne 10 no veya 3 lu orta sahaya uyuyo parades. Bu da avrupada güçlü rakiplere karşı iyi bir sistem. Bunu anlatmaya çalışıyorum da neyse

7 mac oynamış diyosun işte. Ben sürekli 10 no oynuyo mu dedim. Oynamışligi var dedim. Adamın pas özellikleri iyi top taşıyabilen biri vurgulamak istediğim bu. Bana 10 no soranlar bunu anlayamıyo mu
o mevkide oynuyor dedigine gore o mevkide oynarken izledigin algisi yaratiyor

Paredesi izledin diyorsun top taşiyor ve dribblingden bahsediyorsun. Halbise adamin öne gelen özellikleri onlar degil.

Onu Övmek icin biraz fazla kasıyorsun Chpdash

Paredes gelmese mi acaba diyenlerin futbolu izlemediğini iddia edip, adamın neredeyse hiç oynadığı mevkide oynadığını inatla iddia eden bir şizofrene laf anlatmaya çalışanda hata. Paredes kalitesiz topçu falan da diyen yok. İşin asıl tıbbi müdahale gerektiren kısmı yaz boyu ``Bu Pedro'ya bu kadar para verilir mi, hiç izlemedim ama bu paranın geri dönüşü olmaz.`` diyen ben, bu şizofren sayesinde öğreniyorum ki 10 senedir açıp tek Seria A maçı izlememiş olmama rağmen Pedro övmüşüm. Allah yakınlarına sabır versin ne diyelim.

Kimse sizin istediğiniz adamı beğenmek zorunda değil, kimseye de hakaret edemezsiniz.

Öyle iddia ortaya atıp altını doldurma, millete hakaret et oh ne ala memleket.

Paredes gelirse bizde Torreira ile paylaşımlı bir rolde oynar. Genelde 6'da Paredes olur. Torreira ön alanda karşılama yapar. Bu sezon da bunu defalarca yaptık. Sergio 6'ya geçiyordu. Ama bunlar Avrupa arenası için daha geçerli gibi. Ligde topa sahip olmak zorunda olduğumuz çok fazla maç oynuyoruz. Bu noktada 8'de Sergio gibi 3. bölgeye sürekli giren oyuncu elzem.

Her transferi başka bir transfer hamlesi anlamlı kılacaktır. Geçen sezon Sergio transferini anlamlı kılan Torreira transferiydi. Bu sezon da böyle olacaktır. Icardi gelirse Dembele gelmez, Paredes gelirse kanatta ilk tercih Rashica olmaz vs. vs.

kimi alabileceksek, kim fırsat transferi ise onu alacağız. bizim ödeyebileceğimiz rakamlar belli.. herkes en iyisini ister. fırsatta oluşması lazım.. genel olarak transfer döneminin sonlarına doğru fırsat transferleri ortaya çıkıyor. biz ise erkenden bitirmek istiyoruz. dolayısıyla ne çıkarsa bahtına biraz pahalı da olacaktır..

Torreira' nın 'canavar' performansına güveniyor olsalar gerek; hem hücumcu 8, hem de 10 numara transferi isteyen çok kişi görüyorum. Mevcut kadro, mevcut formasyonu bu ilavelerle oynayamaz; ya stoperlerin üçlenmesi, yahut OS nın üçlenip 10 numara yerine 8-8.5 gibi oynayan birinin tercih edilmesi gerekir. Ki Nelsson ve Boey giderse, yerlerine alınabilecek kaliteli oyuncular aynı defansif katkıyı veremeyebilir; hele de Boey...

İcardi’ye önerdiğimiz maaşı gördümde tabii gerçekse eğer fecaat. Biz bu parayı ancak bonservisine verebiliriz. Ben şahsen karşıyım bu paraları vermeye. Hele ki bugünkü kur ile ile yanarız. Üstelik arkadaşların aksine İcardi bu sezon ki performansı verebilir mi oda muallakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt