Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bekte adı hiç geçmemesine rağmen Matias Vina'nın listede olduğunu düşünüyorum

Baya da iyi transfer olur hem gayet ucuza alırız. Roma'da maaşı net €1.2m imiş zaten. Mourinho asla kullanmak istemiyor herifi. Tavares'ten çok daha ucuza çok daha iyi ve oyunumuza uygun birini almış oluruz. Bence Angelino, Renan Lodi, Kerkez gibi herifler listenin tepesindedir ama alacak durumumuz olmayınca Reguilon ya da Vina'dan birine yöneleceğiz.

Arkadaslar,

Bence hocamiz, merkeze sertlestirip beklerden gol katkisi ve 10 numaradan almak istiyor.

Torreira - Pardes yapip, Torreirayi 8e koyup, sol beke Angelino tarzi bir isim, ve 10 numarada hucum gucu yuksek olan bir adami istiyor buyuk ihtimalle.

Pardes - Torreria
Zaniolo - Felix(Dybala) - Kerem
Icardi
Ben 10 numara pozisyonda, sensasyonel transfer bekliyorum.

:D
ExBabLsW8AAP7vs

Ekli dosyalar

• 1687780304115.png
    1687780304115.png
    704,7 KB · Görüntüleme: 31
Abi Paredes sert bir adam ama 8 falan değil Fernando ne kadar 8 ise Paredes’te o kadar 8 olur.

Çift ön libero ile Avrupa deplasmanları belki iyi ama lig için çok da uygun profil olmayabilir.

Topla giden Ndiaye tarzı biri değil, daha iyi alan parseller yakın durur rakibe.

Melo gibi iyi pas atar. Torreira da mesela bu çok yok. Ama Selçuk gibi araya adam kaçırmaz ya da Oliveira gibi kilit pas atmaz.

Mevkisine göre bence iyi ama bazen iki tane yakın profil birbirini bozuyor örnekleri var.

Olursa da neden alındı demem.
youtube'da 1 dakika videosunu izledim net 6 paredes, belki 6,5tur fazla macini izleyenler icin ama bu benim teshisim

torreira varken gerek var mi tartisilir

Erden basgan İngiltere'ye uctuysa , son zamanlarda iyice yedeğe düşen Fred sarıp gelir

arkadaslar Paredesin pozisyonu konusunda bir anlasmaya varilirsa haber edin de merak ettigim transfer haberlerini takip etmek için Geri döneyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt