- 3 Haziran 2015
- 53.910
- 61.914
- 3.963
Haaa bir Sen eksiktinSelamun aleyküm
Hayırlı pazaRTEsiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haaa bir Sen eksiktinSelamun aleyküm
Hayırlı pazaRTEsiler
Hayrola dostumHaaa bir Sen eksiktin
İlk önce Vertu isim hakkının olayını çözsün orada bile kimde isim hakkı belli değil.Cem Uzan sponsorluk teklifi konusunda ciddi görünüyor. Vertu telefon markasını geliştirmek istiyormuş. Nakit konuşuyor hep.
yemek yedin miSelamun aleyküm
Hayırlı pazaRTEsiler
youtube'da 1 dakika videosunu izledim net 6 paredes, belki 6,5tur fazla macini izleyenler icin ama bu benim teshisimAbi Paredes sert bir adam ama 8 falan değil Fernando ne kadar 8 ise Paredes’te o kadar 8 olur.
Çift ön libero ile Avrupa deplasmanları belki iyi ama lig için çok da uygun profil olmayabilir.
Topla giden Ndiaye tarzı biri değil, daha iyi alan parseller yakın durur rakibe.
Melo gibi iyi pas atar. Torreira da mesela bu çok yok. Ama Selçuk gibi araya adam kaçırmaz ya da Oliveira gibi kilit pas atmaz.
Mevkisine göre bence iyi ama bazen iki tane yakın profil birbirini bozuyor örnekleri var.
Olursa da neden alındı demem.
ciddi cevaplarda bulunalım
Evetyemek yedin mi
ciddi cevaplarda bulunalım
torreira varken uzun boylu bir enci iyi gider. takım hobbitspora döndü iyiceyoutube'da 1 dakika videosunu izledim net 6 paredes, belki 6,5tur fazla macini izleyenler icin ama bu benim teshisim
torreira varken gerek var mi tartisilir
P.S: Choria’nın haberlerinin daha tuttuğunu görmedim
P.S: Choria’nın haberlerinin daha tuttuğunu görmedim
afiyet olsunEvet
Arabaşı çorba
Tavuk iskender
Cacık
Salata
Bir de y..