Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 34.145
- 3.666
- 1.588
uff rabiot'nun da 1 dk'lik videosunu izledim bize lazim gelen topcu Rabiot net, oliveira'nin 2 tik üstü vay be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reyna 18inde iyidi de gelişti mi fikrim yok.Joao Felix
Reyna nasıl olur Ağustos'ta mümkün gibi geliyor
diyorum o zmn
Midtsjö, Dubois'in gitme ihtimalleri yüksek diye düşünüyorum. Cica kesin gider en kötü Pendik kiralar. Emre Kılınç ve Taylan'ın da bir hayli talipleri var gibi onlardan da 50-60 milyon TL kazanacak çok iyi olur. Dubois Rennes ve Nantes istediği yazılıyordu Fransız medyasında, Midtsjö ile de ilgilenen kulüpler var deniyor.Torreira, Oliveira, Paredes ve Berkan dörtlüsü olursa Cicaldau, Taylan ve Midtsjö gönderilir gibime geliyor.
5.oyuncu koyacaksak Baran Aksaka veya Hamza Akman olur kupada bazi maclarda oynamalari icin.
bombayi koydun üstad
kimo BUMUT
Felix ben oynamak istiyorum tarzı bir noktaya gelirse bize gelme ihtimali doğar bence. United'ın esas planında Bruno Fernandes varken kendisine yer kalmıyor örneğin. Çoğu top class takımda da durum böyle. Ha alma ihtimalimizi yüzde bir falan görüyorum, olursa da CL kurası çekildikten sonra kiralama bedeli vermeden falan olur. Mendes de bela bir herif.Reyna 18inde iyidi de gelişti mi fikrim yok.
Felix işi yaş yav en kötü United falan kiralar.
Bir bütün olarak bakmak gerek, Paredes 10 no dan evrilmiş bir oyuncu yani pas kalitesi iyi ve ara pası atabilen biri. Ortayı Torreira- Parades yaparsan mesela defansı düşünmeden sağ kanata Zaniolo yazabilirsin gibi.Paredes'e burun kıvıranlar vs deniyor ama benim yorumum Paredes'in oyuncu kalitesine değil tarzını bildiğim için mevcut kadro yapısına uygun olduğunu düşünmüyorum. Tam anlamıyla gömülü bir 6 numara Paredes ve iki stoper arasında oynuyor hele Torreira varken hiçte aradığımız tarz değil. Torreira ile birlikte iki tane 6 numara olması özellikle Türkiye ligi özelinde fazla lüks. Burada beğenilmeyen Oliveira bile Paredes'e nazaran ofansta çok daha etkili mesela bize karşı 10 kişi ile defans yapacak takımlara Torreira ve Paredes ile gereken hücum çeşitliliğini sağlayamazsın burada Paredes'i sürekli övenler bile iki maç sonra Oliveira oynamaya başlasın der muhtemelen. Paredes ile ilgili en net yorumum 6 numarada Torreira'dan 8 numarada ise Oliveira'dan iyi değil
Bu yanlış bir düşünce çünkü kendi şirketlerindeki davranışı kulüplerde göstermiyorlar, gösterseler milyarlarca borç olmazdı. Sürdürülebilir ekonomi olmadığı için Avrupa’da başarılı olamıyorsun yıllardır bir var bir yoksun.Muhasebeci miyiz taraftar mıyız karar verelim. Koca koca şirketleri yöneten yöneticiler var kulübün başında. Biz iyi oyunculardan kurulu ekibimizi izleyip keyif almaya bakalım, muhasebeyi bu abilerimiz yaparlar.
![]()