Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Çılgın maaş isteruff rabiot'nun da 1 dk'lik videosunu izledim bize lazim gelen topcu Rabiot net, oliveira'nin 2 tik üstü vay be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çılgın maaş isteruff rabiot'nun da 1 dk'lik videosunu izledim bize lazim gelen topcu Rabiot net, oliveira'nin 2 tik üstü vay be
@Serhan G. Veren Serhan'ın Ozan Tufan transferine tepkisi temsili reis yavbombayi koydun üstad
tipini ve hareketlerini hic sevmem ama herif topcu oynamak isterse
Sizin gibi tribüncü birinin transfer taraftarına dönmesi pek yakışmadı size.3 güne transfer olmazsa
Fenerbahçeli olduğumu açıklayacağım
Kombine ve forma alacağım
Hayatımda 1 kere maça gittim üstatSizin gibi tribüncü birinin transfer taraftarına dönmesi pek yakışmadı size.
Bir tane iyi Amerikalı almak lazım ya oradaki reklam ve sponsor konularına aday olmak için, 2026ya kadar en azından.Felix ben oynamak istiyorum tarzı bir noktaya gelirse bize gelme ihtimali doğar bence. United'ın esas planında Bruno Fernandes varken kendisine yer kalmıyor örneğin. Çoğu top class takımda da durum böyle. Ha alma ihtimalimizi yüzde bir falan görüyorum, olursa da CL kurası çekildikten sonra kiralama bedeli vermeden falan olur. Mendes de bela bir herif.
Reyna doğru düzgün oynatılmıyor ama örneğin Dortmund'un şampiyonluğu saldığı maçta girer girmez şov yaptı. ABD MT'de hocayla problem yaşadı DK'da oynatılmadı ama arayı düzelttiler son milli maçlarda oynadı ve acayip oynamış özellikle Kanada maçında.
Beyler, masa aynı, yeni oturanı iyi bilirsiniz, sıfır deste, kartları yeniden karıyoruz... Bol şans hepinize... Çünkü ihtiyacınız olacak...
Beyler, masa aynı, yeni oturanı iyi bilirsiniz, sıfır deste, kartları yeniden karıyoruz... Bol şans hepinize... Çünkü ihtiyacınız olacak...
Onu hatirlamadim. Ama genelde garanti penalticiydi. Penaltiya gectigi vakit rahat atar diyebilcegimiz bi oyuncuydu. Senin dedigin mac melonun son penaltiyi atip, penaltilarda kayip ettigimiz macti galiba?Süper Kupa finalinde kaçırdı, daha nerde kaçıracak.
Naber dostumBir tane iyi Amerikalı almak lazım ya oradaki reklam ve sponsor konularına aday olmak için, 2026ya kadar en azından.
Kim olur bilmem ama Reyna anca kiralanır, bonservisle çok zor. Felix için eylüle kalırsa ve sınırda yer varsa belki![]()
inanma serhan'ım bu keramettin'e. abin aslan gibi her daim dimdik.@Danyal Artemis kendisine soralım