Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bombayi koydun üstad

tipini ve hareketlerini hic sevmem ama herif topcu oynamak isterse
@Serhan G. Veren Serhan'ın Ozan Tufan transferine tepkisi temsili reis yav :D
EAjz8igW4AEYizU.jpg:large

Sözlesmeli 11 stoperimiz var suan.

Victor Nelsson
Abdülkerim Bardakci
Kaan Ayhan

Christian Luyindama
Alpaslan Öztürk
Mathias Ross
Emin Bayram
Metehan Baltaci
Yigit Demir
Isik Kaan Arslan
Gökay Güney

Nelsson ayrilirsa Merih, Ozan veya yabanci gelir.

4.stoperin kim olacagi belli degil.

Felix ben oynamak istiyorum tarzı bir noktaya gelirse bize gelme ihtimali doğar bence. United'ın esas planında Bruno Fernandes varken kendisine yer kalmıyor örneğin. Çoğu top class takımda da durum böyle. Ha alma ihtimalimizi yüzde bir falan görüyorum, olursa da CL kurası çekildikten sonra kiralama bedeli vermeden falan olur. Mendes de bela bir herif.

Reyna doğru düzgün oynatılmıyor ama örneğin Dortmund'un şampiyonluğu saldığı maçta girer girmez şov yaptı. ABD MT'de hocayla problem yaşadı DK'da oynatılmadı ama arayı düzelttiler son milli maçlarda oynadı ve acayip oynamış özellikle Kanada maçında.
Bir tane iyi Amerikalı almak lazım ya oradaki reklam ve sponsor konularına aday olmak için, 2026ya kadar en azından.

Kim olur bilmem ama Reyna anca kiralanır, bonservisle çok zor. Felix için eylüle kalırsa ve sınırda yer varsa belki :asd:

zuahahahhahaahsha

Screenshot_2023-06-26-15-07-42-14_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg

Beyler, masa aynı, yeni oturanı iyi bilirsiniz, sıfır deste, kartları yeniden karıyoruz... Bol şans hepinize... Çünkü ihtiyacınız olacak...

inanılmaz şu iş ya. sen takımı toparlamısken gönder jesus denen adamı bulduk güle güle de, sonra jesusla basarı gelmeyince tekrar gel bi dene de. deli saçması. hem çağıran hem gelen için.

Brighton için Livramento haberleri okudum. Arsenal zaten Timber'e yoğunlaşmış. Boey için ayrılık ihtimali epey azaldı bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt