Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eagle herzaman kötü giden takımı alıp birkaç ay idare etmiş bir hoca olumlu özellikleri olsada en baştan bir takımı alıp goturebilirmi orası soru işareti
Koç bu sezon herşeyde bize ozeneyim derken yine sacmalayacak belli oluyor

Bir tane iyi Amerikalı almak lazım ya oradaki reklam ve sponsor konularına aday olmak için, 2026ya kadar en azından.

Kim olur bilmem ama Reyna anca kiralanır, bonservisle çok zor. Felix için eylüle kalırsa ve sınırda yer varsa belki :asd:
Fulham'ın sol beki Robinson nasıl olur. Sözleşmesi son senesine giriyormuş. Ben en fazla 2 maç gördüm bu sezon o da büyük maçlarda. Daha çok izleyenler vardır elbet.

Mady Camara iyi topçuydu yav nasıl düşmüş bir anda acaba tabii en son 20-21'de ve fener maçlarında izlemiştim.30 kağıt falan istiyordu Oly bu herif için , güçlü , tekniği ortalama bir herifti ben beğeniyordum ama Oly 4-5 civarı çektiğine göre baya düşmüş olmalı.O zamanlar mesela b2b için çok isterdim.

Parades listede 2. sıradan isteniyorsa 10 numaraya da ona uygun bir oyuncu alınacaktır diye düşünüyorum.
Torreira ve Parades ikilisinin çok kısır olabileceğini biz çinko karbon taraftar olarak düşünebiliyorken takımın TD'si Okan Buruk da düşünüyordur sonuçta.
Aklında bu ikiliye Oliveira'yı dahil eden 3'lü değişik bir yapı da olabilir, bu ihtimali göz önünde bulundurmak şart, Oliveira statü/maaş/meziyet olarak çok yedek kalacak adam değil sonuçta.

hamza hamzaoglu 3 kupa ile bitirdi ismailli fbyi geride bırakıp.prandellinin elinden,yekta yüzunden zor aldı super kupayı eagle.muslera 3 penaltı cıkarmıstı.aynı ismail prandellili Galatasaraya yenildi.solbekinde olcan olan,defansı kötü,karısmıs,kaouslu,baskanı gidecek olan Galatasaraya.gelenden gecenden 4 yiyen Galatasarayla aynı puandaydı ismailli fb ve bilicli bjk hamza hoca gelene kadar.

Bjk'nin ligin ikinci yarisi ve Ismail Kartal'in performanslari aldaticiydi. 2 takim da sampiyon olamayacaklarini bildikleri icin stressiz ve rahat oynadilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt