- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
- Kaynaksız duyum ve haber vererek üyeleri kandırmaya çalışan üyeler,öncelikle uyarılacak tekrarı halinde MYC alacaklardır.
melikşah adlı arkadaşı uçurmanız gerekiyor
kurallara göre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hic rastlamadım vasfinin şovuna falan.bence palavra bunlarsen jüpiterden haber beklerken vasfın açtığı başlıklarda transfer şov oluyordu serg
Her şeyin bir ilki vardır.hic rastlamadım vasfinin şovuna falan.bence palavra bunlar
ne gibiHer şeyin bir ilki vardır.
Transfer şovu gibine gibi
@Vasfi Vuralhic rastlamadım vasfinin şovuna falan.bence palavra bunlar
Ismail Kartal bugüne kadar hoca olarak tam olarak neyi basarmis beni aydinlatan birisi var mi? Nasil "en dogru karar" olabiliyor cok merak ediyorum
hic rastlamadım vasfinin şovuna falan.bence palavra bunlar
nisan 2022 den mayıs 2022ye kadar olan süreçte fbye güzel günler göstermiş,bjk derbisinde iki sırtlanı crespo ve zachi tasmasıylan bjkli emirhana elek ettirdiği için çok dogru bir profilIsmail Kartal bugüne kadar hoca olarak tam olarak neyi basarmis beni aydinlatan birisi var mi? Nasil "en dogru karar" olabiliyor cok merak ediyorum
Yok yani herkes "dogru karar" olarak nitelendiriyor da JJ dan Ismail Kartala gecmek de ne bileyim attan inip essege binmek gibi bir hareket olur ki samimiyetle söylüyorum JJ son yillarda febenin en iyi teknik direktörlerinden biriydi bencefenere hoca olmak için bişey başarmak gerekmiyor rtaş
Fener'le iki defa ikinci olmuşIsmail Kartal bugüne kadar hoca olarak tam olarak neyi basarmis beni aydinlatan birisi var mi? Nasil "en dogru karar" olabiliyor cok merak ediyorum
Sitayiş mikeşiflerim ve yeni bebeklerim
sebastiano desplanches
fabiano parisi
georgiy tsitiashvili
İcardi fbdeyeni konuyu vasf açmalı
ne günlerdi beselamun aleykum
lavezzi kesin olarak geldi diyen sisman buralarda mi
Fener'le iki defa ikinci olmuş
Yerli hoca arıyolardı. Liste Ayı - Belöş - Avcı - Kartal idi. Bunlar içinde tartışmasız en iyi adam
Yerli ve efsane ismi içinde en doğru.Volkan Emre Sergen gibi sürekli kaos ve kavga seven hocalarla mükemmel bi sezon izleyebilirdik her hafta bir skandal bir kavga.Ama ismail genel kadroyu yapar onla sürekli oynar başa geldiği her sezon bi istikrar yakaladı.Devre arasını görür gibi ama diğer Emre volkan Sergen 3 lüsü 10 maç göremezdi.BenceYok yani herkes "dogru karar" olarak nitelendiriyor da JJ dan Ismail Kartala gecmek de ne bileyim attan inip essege binmek gibi bir hareket olur ki samimiyetle söylüyorum JJ son yillarda febenin en iyi teknik direktörlerinden biriydi bence
Aynısını yazmışım renktaş Kemal’e hakkını helal etFener'le iki defa ikinci olmuş
Yerli hoca arıyolardı. Liste Ayı - Belöş - Avcı - Kartal idi. Bunlar içinde tartışmasız en iyi adam