- 6 Eylül 2014
- 93.292
- 64.205
- 4.608
Oliviera bu sene kalmalı. Bence mertensten kurtulmaliyiz. Bir Arap kulübü ayarlansin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Post - Avatar uyumsuzluğuicardi wanda ile ne kadar takılırsa performansı geriye gider
bir an önce gelmesi lazım alınacaksa
sergio son maclardaki gibi oynamayacaksa sampiyonlugun mimarıydı zatenOliviera bu sene kalmalı. Bence mertensten kurtulmaliyiz. Bir Arap kulübü ayarlansin
Alamazsın, bu adam golcü ofansif orta saha hem, playmaker değil.![]()
Hans Vanaken - Oyuncu profili 25/26
Hans Vanaken, 33, Belçika ➤ Club Brugge, 2015'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 6.00 mil. € ➤ * 24 Ağu 1992, Neerpelt, Belçikawww.transfermarkt.com.tr
Böyle olur zaten 1 sene oynamayan adamı direk Boey yerine koymazlar hedef CL iken. Dubois ile haberler çıktı Fransa basınında hatta kendileri de dedi Dubois gitmek istiyor diye bunlar Nantes, Rennes 2.5-3 milyona alırlar Dubois'i bizde onun bütçesi ile Mert Müldür'ü alırız mantıklı olan bu. Bakalım göreceğiz.ya boey giderse scout transferi gelmeli zaten her türlü mert gelirse de dediğin gibi dubouis yerine olmalı daha çok
benim önceliğim şahsen tiago santos olurdu orda
Renktaş Zaniolo’nun kaldığı senaryoda tabii ki onu kullanacaksın. Nelsson-Boey-Zani 3’lüsünden ikisinin satıldığı -satılmayacağını düşünen yoktur sanırım- ki kötü senaryoda 35 milyonlardan bahsediliyor, Mustafa satışıyla 40 milyon para. Boey ve Nelsson’un yerine çift hane harcayıp adam almayacağız, Zaniolo zaten fazla şu an takımda. Mertens’in önüne bir adam koyacaksın işte.Önüne adam alabilecek maddi durumun yok diyorum ben de Zaniolo 35'e falan gitmezse. Icardi'yi çözeceksin, çözemedin 2 tane forvet alınacak. Sol bek alınacak. Raşit alınacak olmadı sağa da adam alınacak. Oliveira'nın arkasına da adam alınacak falan derken yeniden takım mı kuracağız? Mertens olduğu sürece o ilk 11 oynar. Raşit alınırsa ki alınmalı, Mertens'in bölgesinde onla rotasyona Zaniolo girer. Morutan da orası için iyi bir seçim, elde bir de Yunus var üstüne o bölgede çok daha verimli olur.Oliveira da kullanılabilir hatta orada. Daha fazla kazanacak biri olmasa bile kur 25'ken bonservis ve maaş vermek ne kadar makul? Bedavayı mı oynatacağız?
25-30 maçta sergionun götü toparlamaya çalışırken toreyra
tielemans vardı kaçtıBasit bir soru sorucam.
Sergio gibi playmaker 8, alabileceğimiz kim var güncelde?
Sergio’dan şampiyonluk yolundaki son kulvardaki ilginç pas hataları yüzünden de soğudum10 numara oynayan kişi mertens olmayacağı için torreira ya o da yardım edecektir ve fitken sergioda idare ediyor bence.
Şampiyonlukta katkısı var son maçlarda ırzına geçti takımın. O yüzden yeri sağlam olmamalı iyi bir oyuncu alinsinki iyi çalışsın aynısı Kerem içinde gecerlisergio son maclardaki gibi oynamayacaksa sampiyonlugun mimarıydı zaten
Evet ben de bu muhabbeti guvenilir bir yerde okudugumu hatirliyorum. Hatta Porto iki transferde fazla ucret odemisti bu sebeple Silva aslinda €15m'ye mi ne gitmis olmustu. Zaten hicbir sey oynamadan almislardiBu Silva bence Mendesin kara para almasi icin secilen bir cocuktu. Hic birsey göstermeden 40 milyona transfer olmustu. Yanlis hatirlamiyorsam, Porto o 40 milyonun gek 25ini almisti diye transferi arastirmislardi.
SabitzerBasit bir soru sorucam.
Sergio gibi playmaker 8, alabileceğimiz kim var güncelde?
Mertens'in bir yere gideceği yok bunu kabullensen iyi olurOliviera bu sene kalmalı. Bence mertensten kurtulmaliyiz. Bir Arap kulübü ayarlansin
Kaçtı dediğin adam 6 net maaş artı imza parasına gitti ama evet büyük iş olurdu gelse.tielemans vardı kaçtı
valla nesli tükenen bir rol bence aklıma hiç gelmiyo bizim baranı monte etmeye çalışsaydık keşke