Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kean falan gelmez. Mckennie + para seklinde biter bu transfer, tahminim o yonde

Belki rehabilite ederiz napalim. Dolandirilmak kacinilmazsa

ya boey giderse scout transferi gelmeli zaten her türlü mert gelirse de dediğin gibi dubouis yerine olmalı daha çok

benim önceliğim şahsen tiago santos olurdu orda
Böyle olur zaten 1 sene oynamayan adamı direk Boey yerine koymazlar hedef CL iken. Dubois ile haberler çıktı Fransa basınında hatta kendileri de dedi Dubois gitmek istiyor diye bunlar Nantes, Rennes 2.5-3 milyona alırlar Dubois'i bizde onun bütçesi ile Mert Müldür'ü alırız mantıklı olan bu. Bakalım göreceğiz.

Önüne adam alabilecek maddi durumun yok diyorum ben de Zaniolo 35'e falan gitmezse. Icardi'yi çözeceksin, çözemedin 2 tane forvet alınacak. Sol bek alınacak. Raşit alınacak olmadı sağa da adam alınacak. Oliveira'nın arkasına da adam alınacak falan derken yeniden takım mı kuracağız? Mertens olduğu sürece o ilk 11 oynar. Raşit alınırsa ki alınmalı, Mertens'in bölgesinde onla rotasyona Zaniolo girer. Morutan da orası için iyi bir seçim, elde bir de Yunus var üstüne o bölgede çok daha verimli olur.Oliveira da kullanılabilir hatta orada. Daha fazla kazanacak biri olmasa bile kur 25'ken bonservis ve maaş vermek ne kadar makul? Bedavayı mı oynatacağız?
Renktaş Zaniolo’nun kaldığı senaryoda tabii ki onu kullanacaksın. Nelsson-Boey-Zani 3’lüsünden ikisinin satıldığı -satılmayacağını düşünen yoktur sanırım- ki kötü senaryoda 35 milyonlardan bahsediliyor, Mustafa satışıyla 40 milyon para. Boey ve Nelsson’un yerine çift hane harcayıp adam almayacağız, Zaniolo zaten fazla şu an takımda. Mertens’in önüne bir adam koyacaksın işte.

Mertens’in tek senelik hamle olduğu 1+1’den belliydi. Yusuf Demir iyi düşünceydi ama Mertens’ten forma alacak kadar performans vermedi ne yazık ki. Haliyle Mertens’in önüne adam almak elzem hale geldi ki bunu transfer dönemi sonuna bırakacağızdır. Doğrusu da budur.

Edit: Konu Morutan’ın 10 numarada forma bulup bulamayacağıydı Zani-Mertens’in arkasında havlu bile sallayamaz. Zani giderse de transfer gelir zaten.

Bir de Krunic önceden beri çok istediğim adamdır ama Sergio’dan daha iyi diyemem.

Oliveira dan kurtulmak lazim 3 yil daha 2,75m bu herife cok fazla, defansi 0 cok agir araplar alsin

Bu Silva bence Mendesin kara para almasi icin secilen bir cocuktu. Hic birsey göstermeden 40 milyona transfer olmustu. Yanlis hatirlamiyorsam, Porto o 40 milyonun gek 25ini almisti diye transferi arastirmislardi.
Evet ben de bu muhabbeti guvenilir bir yerde okudugumu hatirliyorum. Hatta Porto iki transferde fazla ucret odemisti bu sebeple Silva aslinda €15m'ye mi ne gitmis olmustu. Zaten hicbir sey oynamadan almislardi

eldekinin değerini bilmezsen çöp ilan edersen müldür gibi transferler müstahak
siz elimizdeki adamlara çöp muamelesi yapmaya devam edin

Oliveira'ya ilk avrupa maçından sonra yine methiyeler düzülecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt