Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tembelliği canımı sıkıyor 35 lik mertens kadar özveri göstermedi sezon boyunca ki başlarda kullandığı frikiklerle sezonun sonlarında kullandıkları arasında ciddi düşüş var

keşke vedalaşabilsek ama bu sezon için onun da hakkı var
kalırsa da önemli değil
Fiziği iyi biri değil çok maç oynayınca tamamen düştü bence tabi bunda tembellikte vardır ama full tembel diyemem.
Bu herifi nasil begeniyorsunuz rtas, bunun sayesinde Torreira tüm sezon dayak yedi, defansi sifir dinamik degil hantal anti topcu yav
Takımda sezon başında çok iyi pas dağıtıyor oyun kuruyordu fiziğine göre kullanırsan verimi artar yedekli oynayınca.

Yahu Oliveira ile alıp veremediğiniz nedir? Oliviera gayet iyi oyuncu bizim seviyemize göre. Onun problemi konsantrasyon. Oliviera kafayı maça verdiği her maçta çok etkili olur ve oldu da nitekim. Yalnız depremden sonra fiziksel olarak da kafa olarak da toparlayamadı. Seneye iyi bir kamp yedikten sonra tekrar iyi olacaktır Oliveira hiç şüphem yok.

Oyuncularımızı değersizleştirmeyelim lütfen.

sergionun problemi oyun kurucu olmasına rağmen takımın en panik topçusu olması.

topları dandun dikmesini izlemekten yoruldum ligin sonlarında, faul almayı da beceremiyor, max 1200-1300 dk oynamalı kupa dahil

bu mesajı görmemıstım

ahbablıgımız bitti
Buna inanmış olamazsın
anne demeden önce ilk cimbom demişim

9 yaşında abiler demlenirken baskına gelen bjklileri dövmüşlerdi profilonun orada yerde yatan bir bjkli tinercinin kafasına kaldırım taşı atıp kaçmıştım

sonra kuzenim anneme beni ispiyonlayınca tokat yemiştim annemden

holiganlığımızı o gün bitirdiler ama fanatikliğimiz baki kaldı
gs sensin üstat

1-Muslera
2-Boey
3-Nelsson
4-Yabancı sol bek
5-Torreira
6-Sergio
7-Yabancı 8
8-Zaniolo
9-Mertens
10-Icardi
11-Rashica
12-Yedek forvet

Morutan en iyi ihtimalle 13. Yabancı olabiliyor ki onun pozisyonunda oynayabilen Yunus, Barış gibi topçular var. Morutan’a süre vermemiz imkansız, istesek de veremeyiz.

Mckennie’nin bu transferdeki rolü Jardel sportife giderken takasında aldığımız mpenza rolü değil mi yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt