- 30 Aralık 2020
- 8.235
- 5.097
- 673
senin beğenmemen yeterli bi referans benim için reisbugun blood diamond izleyen yarın gayde olur
hemen izliyorum o halde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin beğenmemen yeterli bi referans benim için reisbugun blood diamond izleyen yarın gayde olur
bu forumda breaking bad bile öven var bence dikkate almasenin beğenmemen yeterli bi referans benim için reis
hemen izliyorum o halde
Bu sene farklı lig yaşandı çok fazla ara oldu. Oyuncuları fiziksel anlamda toplamak problemden Oliveira gibi zaten fizik kalite zaafiyeti olan biri için bu daha zor. Depremden önce elinden geldiği kadar mücadele ediyordu şimdi hakkını yemeyelim. Depremden sonra her anlamda geri gitti. Zaten bu performans üzerine oraya bir transfer yapılacak.sergionun problemi oyun kurucu olmasına rağmen takımın en panik topçusu olması.
topları dandun dikmesini izlemekten yoruldum ligin sonlarında, faul almayı da beceremiyor, max 1200-1300 dk oynamalı kupa dahil
Kerem Demirbay nasıl olur? Oliver Torres var Sevilla'dan alabileceğimiz yine bu sezon sakatlıktan top oynamayan Van de Beek var.Takımda playmaker yok ne anlatıyon
Mertensle Sergio’nun çıktığı senaryoda pas kalitesi Sergen’in astroloji haritalarına düşüyor.
senin beğenmemen yeterli bi referans benim için reis
hemen izliyorum o halde
O zamanlar twitterda birileri ortaya Benzama ve Higuain isimlerini atti sonra Gomis dahil kimse begenilmedi.Net hatırlıyorum yav, Balotelli, İbrahimovic falan istiyordu millet Drogba'nın yerine.
Arapları kendilerinden soğutma çabası nerede görsem tanırım.Bunlar napiyor yine yaw iki dakika rahat durun be
araplar böyle şeyleri severArapları kendilerinden soğutma çabası nerede görsem tanırım.
Arap derken sadece Suudi’ler değil katarlılar için de geçerli.
Rusya’dan çıkmamış adama 15 verelim evet
Torresle Beek playmaker değil.Kerem Demirbay nasıl olur? Oliver Torres var Sevilla'dan alabileceğimiz yine bu sezon sakatlıktan top oynamayan Van de Beek var.