Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.875
- 22.627
- 1.388
@Hakan Motz ihtimali olsa Eriksen super olurdu ha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heh aynen o zamanlardı. İsimler aklıma gelmemişti. Gomis'i net hatırlıyorum mesela. Swansea'den önce gelecekti bize, ancak taraftarların çoğu burun kıvırıyordu.O zamanlar twitterda birileri ortaya Benzama ve Higuain isimlerini atti sonra Gomis dahil kimse begenilmedi.
Mckennie kaç eder sence?İsterdim ama en az 10 bonservis
3 m euro da maaş
Yok öyle bir bütçe.
Net 5 m paund maaşı var üstüne kiralama bedeliyle imkansız.Bence Thiago Alcantara.
Zaniolo işi şimdi mantıklı olabilir Tottenham için.
Yok bilmiyom valla. Bu takimda Baldanzi diye bi velet var super oyuncuJacopo Fazzini - Oyuncu profili 22/23 @Ali Bektaş oyuncu hakkında bilgin var mı?bir de ranocciha varmıs ortasaha.juventus bu ikisine çökmüş.
@Hakan Motz ihtimali olsa Eriksen super olurdu ha.
1 sene Hollanda'da kiralık oynayıp gelsin. MLS'den gelen oyuncuların %90'ı avrupada iş yapmıyor. Aynı zamanda MLS topçularının hepsinin TM değeri şişirme. Rossi'de gelirken 18M değer ile gelmişti.Thiago Almada - Oyuncu profili 2023 icardinin arkasına gene bi arjantinli şart
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zaniolo işi şimdi mantıklı olabilir Tottenham için.
aklına gelen maçları yazmışın sadece
bişi çözdüğü yok işte bi icardinin kafasına orta bjk maçında bi de fb maçında gol. gerisi filler
Ben de isterim şut falan da atıyor ama zor görüyorum, ŞL olursa belki kiralanır o zamana kalırsa.Cok istedigim bir oyuncu. Kanat, forvet, false 9, CAM, 8, 6 bütün pozisyonlara tek bünyede çare olabilecek bir oyuncu. Kiralik formülü olabilir Bayern de kalmaz Manchester de almayacak.
1 sene Hollanda'da kiralık oynayıp gelsin. MLS'den gelen oyuncuların %90'ı avrupada iş yapmıyor. Aynı zamanda MLS topçularının hepsinin TM değeri şişirme. Rossi'de gelirken 18M değer ile gelmişti.
Velet mertensin reenkarne olmuş hali.Yok bilmiyom valla. Bu takimda Baldanzi diye bi velet var super oyuncu
Sanki son günlerde Jorginho fırsatı çıkacak da bize kadar düşmez. Torreira ile de boy konusunda ciddi sıkıntı yaşatır herhaldeNet 5 m paund maaşı var üstüne kiralama bedeliyle imkansız.
Zaten Liverpool vermez.
Ben de isterim şut falan da atıyor ama zor görüyorum, ŞL olursa belki kiralanır o zamana kalırsa.
tarihe not duselım![]()
Başkanımız olsa, Umut Nayir ve Efecan Karaca gibi isimleri konuşuyorduk.
öncelikle birşeyde anlaşalım 8 numara elzem bu takıma
ama sizin sergioyu gömdüğünüz kadar kötü topçu değil sergio
saçma sapan eleştiriyorsunuz son 5-6 maçı baz alarak
bu adam 14 maçlık galibiyet serisinin mimarlarından