Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zaniolo işi şimdi mantıklı olabilir Tottenham için.

Olay moruklardan orta üst seviye oyunculara geldiğinde göte geleceğiz gibi dediğine olmaz diyordunuz.
Son birkaç gün dönen isimlere bakınca o dilime gelmişiz gibi görünüyor.
Tek boey satılıp gelen paranın 6-8i onun yerine milli takıma çağırılan herife basılmalı.
Zaniolo da ikna edilip serbest kalma maddesi kaldırılmalı.
Yardımcı forvet olarak kiralık artı 13 m opsiyonla kean alınmalı.
Elimizdeki Türkler dahil az parlayanın muhteşem paralara satıldığı bir döneme doğru gidiyoruz gibi.
Avrupa futbolu eğer bir miktar zayıflar ve yeni yapılanmaya girerse aradan bir konferans falan çıkarsak şahane olur gibi.
Federasyon akıllı olup yabancı sınırını kaldırmalı.

aklına gelen maçları yazmışın sadece
bişi çözdüğü yok işte bi icardinin kafasına orta bjk maçında bi de fb maçında gol. gerisi filler

öncelikle birşeyde anlaşalım 8 numara elzem bu takıma

ama sizin sergioyu gömdüğünüz kadar kötü topçu değil sergio

saçma sapan eleştiriyorsunuz son 5-6 maçı baz alarak

bu adam 14 maçlık galibiyet serisinin mimarlarından

Cok istedigim bir oyuncu. Kanat, forvet, false 9, CAM, 8, 6 bütün pozisyonlara tek bünyede çare olabilecek bir oyuncu. Kiralik formülü olabilir Bayern de kalmaz Manchester de almayacak.
Ben de isterim şut falan da atıyor ama zor görüyorum, ŞL olursa belki kiralanır o zamana kalırsa.

1 sene Hollanda'da kiralık oynayıp gelsin. MLS'den gelen oyuncuların %90'ı avrupada iş yapmıyor. Aynı zamanda MLS topçularının hepsinin TM değeri şişirme. Rossi'de gelirken 18M değer ile gelmişti.

Bu cocuk farklı bi cocuk amerikaya gidince şaşırmıştım leeds falan istiyordu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

01-669.jpg

Başkanımız olsa, Umut Nayir ve Efecan Karaca gibi isimleri konuşuyorduk.

Bence icardi transferi bitti çoktan , açıklanmıyor. Erden timur onun haberleriyle rahat haraket ediyor transfer görüşmeleri falan olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

öncelikle birşeyde anlaşalım 8 numara elzem bu takıma

ama sizin sergioyu gömdüğünüz kadar kötü topçu değil sergio

saçma sapan eleştiriyorsunuz son 5-6 maçı baz alarak

bu adam 14 maçlık galibiyet serisinin mimarlarından

kötü dedim mi, ne oyunu kuruyor dedim sadece. ayağına hakim, sakin oynayan ortalama bi herif. o sakinliği gidince gördük son haftalarda. 13 maçın da mimarlarını listelersek 7. fln gelir listede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt