- 1 Ocak 2011
- 15.335
- 10.404
- 1.838
BizeneBunlar cidden dzekoya 7 milyon mi verecek yillik? Kafayi mi yemisler o parayi verdikten sonra kralini getirin be.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BizeneBunlar cidden dzekoya 7 milyon mi verecek yillik? Kafayi mi yemisler o parayi verdikten sonra kralini getirin be.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beyni var mıymışKongoloymus
![]()
Cem Uzan Galatasaray’a 72 milyonu nasıl vereceğini açıkladı.![]()
Cem Uzan Galatasaray'a 72 milyon euro'yu Nasıl Vereceğini Açıkladı! İCARDI GS'DE KALACAK | Cem Uzan Galatasaray'a 72 milyon euro'yu Nasıl Vereceğini Açıkladı! İCARDI GS'DE KALACAK | By Siyasal Gündem | Facebook
Cem Uzan Galatasaray'a 72 milyon euro'yu Nasıl Vereceğini Açıkladı! İCARDI GS'DE KALACAKfb.watch
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayırlı olsun başarılı bir topçuya benziyorKakuta
Luyindama-renato sanchez karışımı.Bu kim ?
Amyiyen takiminda forma giyen Kakuta degil bu aradaHayırlı olsun başarılı bir topçuya benziyor
Tenet ?makata olmaz amerikalı olmaz ulan ne çag dışı adamlasınız tc sizin yüzünüzden zaman tersine akıyo cahillerrrrrrrrr
Üslubumuza dikkat edelim renktaş Makatı yiyen camiamıza hizmet ederAmyiyen takiminda forma giyen Kakuta degil bu arada
Bu Makouta
Futbolcunun hası yaniLuyindama-renato sanchez karışımı.
Renato'ya benziyormuş stili.Galatasaray, Boavista'nın orta saha oyuncusu Makouta'ya resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.
@abolapt
dogrru işte popi kültüre sahip 1 beyTenet ?
bana biraz orta saha luyindama geldi ama bilemedimJuventus
Renato'ya benziyormuş stili.
Makouta transferine karsi oldugumu belirtmek isterim
dogrru işte popi kültüre sahip 1 bey
ben sihirli annem referansıyla yola çıkmıştım ama okuumalar böyledir