Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.970
- 16.572
- 2.648
Sözleşmesi bitiyordu galiba Rabiot’unZaniolo - Rabiot takasını düşünüyor olabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşmesi bitiyordu galiba Rabiot’unZaniolo - Rabiot takasını düşünüyor olabiliriz.
en büyük amerika sevdalısıdır he gün burgerini yerr. burger kingin 2li menü kampanyası geri geldigine sevvindigini söylüyordu geçen@Murat Kara Amerikan düşmanlığı yapıyor, ona dikkat edelim
en büyük amerika sevdalısıdır he gün burgerini yerr. burger kingin 2li menü kampanyası geri geldigine sevvindigini söylüyordu geçen
Ismin gibi tuhaf bi adamsin sen sari uyeligi hakkediyonbirini sevmek demek onun kırmızı çizgi olarak görmek demek değildir
sevdiğin insana taparcasına bağlanırsan onun yanlışlarını görmezsen
ona en büyük zararı sen verirsin
eleştiriye ve her türlü düşünceye açık toplum olmanız dileğiyle
Feramuz Kayalar
Konya Meram Düşünce Sahası
Sakatlıktan önce ki halimi sonra ki halimi.bana biraz orta saha luyindama geldi ama bilemedim
Katılıyorum omurga önemliTakımın iskeletini yıldız oyunculardan kurarsan Berkan da iyi top oynar Yunus da.Boey örneği ortada 1 milyona aldığın her hangi bir genç avrupalı yıldız iskelet kadroda sana her türlü performans ve kazanç getirir.
İşte hep bunu anlatmaya çalışıyorum.Takımın iskeletini yıldız oyunculardan kurarsan Berkan da iyi top oynar Yunus da.Boey örneği ortada 1 milyona aldığın her hangi bir genç avrupalı yıldız iskelet kadroda sana her türlü performans ve kazanç getirir.
Berkan daha faydalı net max josue kadar topçu bu adam başaktaki berkay 2 gömlek üstün bundanO kadarını berkanda yapar gelmesin
15 falan isterlerse vermeyiz yav işte, 6-7-8 üstünü pek olası görmüyorum.Yine de Angelino gibi bir oyuncuyu 7-8 milyon civarina bitirmek bana pek gercekci gelmiyor Bay Admir.
Yani serbest kalma bedeli 20 milyon. Oyuncu ispanyol yani muhtemelen ülkesinden de cok yogun bir ilgi olacak. Bu Transferde rekabetci olmak icin maasini yüksek tutup bonservisindeki easy bonuslari yüksek tutmamiz gerekecek diye düsünüyorum.
Savunma yani özellikle kenar ortalarda kanat forvetler üzerinden çok gol atıyor hem kısa boylu hem de savunma işinde konsantre çok az problemi buangelionun nesi var da satmak istiyorlar ama bu herifi?
istese bayernde rahat oynar buraya niye gelsin
Angelino apo kerem üçlüsü baş ağrıtır mıSavunma yani özellikle kenar ortalarda kanat forvetler üzerinden çok gol atıyor hem kısa boylu hem de savunma işinde konsantre çok az problemi bu
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi