Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Onur Bakırbir an dayanamam
bu dünyaya yaranamam
"gitme, sonum olur", diyen dilin
kalbin yalan, vedan yalan
bana aşktan söz etme n'olur
senin sevdan, dünyan yalan
Aslında Abdülkadir Ömür tarz ve oyun yapısı olarak Arda Güler'e benzemese de şu an Arda'nın yaşlarında büyük potansiyel olarak bakılan biriydi. Ya 19 ya da 20 yaşındayken o teklif gelmişti ama Trabzonspor satmamıştı. Halen sıçrama yapma ihtimali var ama o takımın Trabzonspor olacağını hiç sanmıyorum.Dogru zamanda oyuncuyu satmayinca böyle Abdülkadir gibi oluyor iste.
Ne kadar dogru bilemeyiz ama Agaoglu'na göre zamaninda Abdülkadir icin 23 Milyon teklif gelmis. O paraya oyuncusunu satmayan kulüp net aptaldir, hele hele Trabzon gibi basarisiz ama borc batagina saplanmis bir kulüp ise.
seni mi kiracamLütfen lütfen lütfen Moise Kean olsun
kabulBoey + Zaniolo = 50 m euro + Kean
Bu herif rahat bir 29-30 var
Aslında Abdülkadir Ömür tarz ve oyun yapısı olarak Arda Güler'e benzemese de şu an Arda'nın yaşlarında büyük potansiyel olarak bakılan biriydi. Ya 19 ya da 20 yaşındayken o teklif gelmişti ama Trabzonspor satmamıştı. Halen sıçrama yapma ihtimali var ama o takımın Trabzonspor olacağını hiç sanmıyorum.