Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogru zamanda oyuncuyu satmayinca böyle Abdülkadir gibi oluyor iste.

Ne kadar dogru bilemeyiz ama Agaoglu'na göre zamaninda Abdülkadir icin 23 Milyon teklif gelmis. O paraya oyuncusunu satmayan kulüp net aptaldir, hele hele Trabzon gibi basarisiz ama borc batagina saplanmis bir kulüp ise.
Aslında Abdülkadir Ömür tarz ve oyun yapısı olarak Arda Güler'e benzemese de şu an Arda'nın yaşlarında büyük potansiyel olarak bakılan biriydi. Ya 19 ya da 20 yaşındayken o teklif gelmişti ama Trabzonspor satmamıştı. Halen sıçrama yapma ihtimali var ama o takımın Trabzonspor olacağını hiç sanmıyorum.

Ben kaçar beyler
IMG_7312.webp

Juve de her türlü dolandırıcılık yolsuzluk var bize ödeme yaparken mi hesap kitap yapmaya başladı bunlar.

Bu satıştaki şansızlığımız bi kırılmadı Belhanda Fegh gibi müslüman adamları koftiden elden çıkardık şimdi araplar abdest almasını bilene 50 milyon bonservis veriyor şans yok şans.

Juventus ve Galatasaray arasında önümüzdeki birkaç saat içinde planlanan görüşmede, Moise Kean transferi de gündeme gelecek.

La Gazzetta dello Sport

Juventus bizi Ünal Aysal'ın Trabzon'u kullandığı gibi kullanmak istiyor.

Zaniolo için paradan düşüp oyuncu almak büyük saçmalık olur

Aslında Abdülkadir Ömür tarz ve oyun yapısı olarak Arda Güler'e benzemese de şu an Arda'nın yaşlarında büyük potansiyel olarak bakılan biriydi. Ya 19 ya da 20 yaşındayken o teklif gelmişti ama Trabzonspor satmamıştı. Halen sıçrama yapma ihtimali var ama o takımın Trabzonspor olacağını hiç sanmıyorum.

Ben de Trabzon'da gerceklesecegini sanmiyorum, gecen sezon sampiyon olduklari yilda bile en öne cikan oyuncu degildi.

Söyle bir sey var Abdülkadir mesela Kerem'den 1 yas daha kücük. 2017'den beri Trabzon A takiminda oynuyor. Kerem'in 3 sene icinde gösterdigi gelisim ve performans Abdülkadir'in 6 sene icinde gösterdigi gelisim ve performanstan daha iyi bence pozisyonlari ayni olmamasina ragmen. Öte yandan Abdülkadir'in cok sakatlik sorunu var.

Abdülkadir'in hala cok genc olmasina ragmen biraz yüzü eskidi gibi sanki Trabzon'da. Yeni bir challenge lazim, bunun icin de en iyisi yurt disina gitmek. Ama su haliyle zor gibi, dedigim gibi cok sakatlik yasiyor son senelerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt