Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Avrupa'da oynayıp direkt 11 vadeden takım çıkmadıkça Icardi bize meyleder. Morata'yı satarsa Atletico'dan çekiniyorum biraz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunun sonu yakında fbye 5 yıldız verilmesidirFener'e yıldız cezası vermemişler. Yönetim bunun üstüne gitmezse olay çıkar
Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.’nin, 2022-2023 Sezonu Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü’nün 7/6 maddesi, Sportif Ekipman Talimatı’nın 16. maddesi ve Yayın Talimatı’nın 12/7 ve 13/3 maddeleri uyarınca yapılan disiplin sevkiyle ilgili savunmada belirtilen hususların araştırılmasına, bu nedenle incelemenin devamına,
Kerkezi almamız lazımdıalın lan tam liste genç yetenekler
table – Golden Boy Awards
www.europeangoldenboy.com
Bak işte bu serefsizliktir, yönetimin bu konuda tepki göstermesi gerekiyorFener'e yıldız cezası vermemişler. Yönetim bunun üstüne gitmezse olay çıkar
Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.’nin, 2022-2023 Sezonu Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü’nün 7/6 maddesi, Sportif Ekipman Talimatı’nın 16. maddesi ve Yayın Talimatı’nın 12/7 ve 13/3 maddeleri uyarınca yapılan disiplin sevkiyle ilgili savunmada belirtilen hususların araştırılmasına, bu nedenle incelemenin devamına,
Vlahovic var, icardi yedek kalmak istemezZaniolo'dan bağımsız forvet arıyorlardır, tekrar zirveyi görmüş Icardi'yi herkes ister
Eylül'de 19 oluyormuş. Oynatmak için neyi bekliyoruz ki? Ya kiraya verelim ya da oynasın potansiyeli varsaben hamza akmanda inanilmaz potansiyel hisediyorum, sans verilmesi lazim bu sene, belkide yeni bir arda güler olacak, milli takimda sana bulacak.
19 oldumu ya, ozaman tam zamani, belli olmaz cabuk teknik cevik, belkide devler liginde piyasa yapacak, hayal ama gerceklesmeyecek diyemez kimse.Eylül'de 19 oluyormuş. Oynatmak için neyi bekliyoruz ki? Ya kiraya verelim ya da oynasın potansiyeli varsa
Arda güler gibi potansiyelli oyuncular forma beklemezler formayı alırlar tıpkı ozan kabak ya da emre belezoglu gibi Hamza'da o ışık yok ileride iyi oyuncu olur mu bilemem ama arda güler kadar potansiyeli değil.ben hamza akmanda inanilmaz potansiyel hisediyorum, sans verilmesi lazim bu sene, belkide yeni bir arda güler olacak, milli takimda sans bulacak.
bi sokum bildiği yokbu herifin gündem dışı spesifik isimlerden tutturdugu oldu mu yaw hala tipini görüoz