Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'da oynayıp direkt 11 vadeden takım çıkmadıkça Icardi bize meyleder. Morata'yı satarsa Atletico'dan çekiniyorum biraz.

Fener'e yıldız cezası vermemişler. Yönetim bunun üstüne gitmezse olay çıkar

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.’nin, 2022-2023 Sezonu Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü’nün 7/6 maddesi, Sportif Ekipman Talimatı’nın 16. maddesi ve Yayın Talimatı’nın 12/7 ve 13/3 maddeleri uyarınca yapılan disiplin sevkiyle ilgili savunmada belirtilen hususların araştırılmasına, bu nedenle incelemenin devamına,
bunun sonu yakında fbye 5 yıldız verilmesidir

Fener'e yıldız cezası vermemişler. Yönetim bunun üstüne gitmezse olay çıkar

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.’nin, 2022-2023 Sezonu Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü’nün 7/6 maddesi, Sportif Ekipman Talimatı’nın 16. maddesi ve Yayın Talimatı’nın 12/7 ve 13/3 maddeleri uyarınca yapılan disiplin sevkiyle ilgili savunmada belirtilen hususların araştırılmasına, bu nedenle incelemenin devamına,
Bak işte bu serefsizliktir, yönetimin bu konuda tepki göstermesi gerekiyor

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

icardi geceki paylasımlardan sonra bence yuzde 70 geliyor ama yine de siz bilirsiniz tabi.yuzde 20 ve 50 cok komik duruyor

Aribo iyi giderdi ortaya. Soton 6'ya aldı. Küme düşmüşlerken hazır opsiyonlu kiralasak şahane olurdu.

ben hamza akmanda inanilmaz potansiyel hisediyorum, sans verilmesi lazim bu sene, belkide yeni bir arda güler olacak, milli takimda sans bulacak.

İcardinin avrupada bize tercih edeceği Real Madrid ya da Bayern var onlar istemez,araplara da gitmezse bize gelir.

ben hamza akmanda inanilmaz potansiyel hisediyorum, sans verilmesi lazim bu sene, belkide yeni bir arda güler olacak, milli takimda sans bulacak.
Arda güler gibi potansiyelli oyuncular forma beklemezler formayı alırlar tıpkı ozan kabak ya da emre belezoglu gibi Hamza'da o ışık yok ileride iyi oyuncu olur mu bilemem ama arda güler kadar potansiyeli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt