- 3 Haziran 2015
- 56.750
- 65.886
- 4.143
Bakmama gerek yok.alın lan tam liste genç yetenekler
table – Golden Boy Awards
www.europeangoldenboy.com
Musiala alip götürür daha adaylari bile görmedim. Ikinci de Bellingham olur muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakmama gerek yok.alın lan tam liste genç yetenekler
table – Golden Boy Awards
www.europeangoldenboy.com
FM severler için amme hizmeti yaptımBakmama gerek yok.
Musiala alip götürür daha adaylari bile görmedim. Ikinci de Bellingham olur muhtemelen
Bunu nasil hesapladin rdasİcardinin gelme olasiligi max %20 falan bence
O kimTomasz Pienko fb istiyormuş
şarkıcı
Yeterli 1 yüzde rengim.İcardinin gelme olasiligi max %20 falan bence
Abi dun juventusun haber sitesine girdim.girmez olaydim,heriflerin on tarafa para harcayasi yok. Chelsea gibi coplerden kurtulma sevdalisilar.en buyuk hedefleri milinkovic,solbek ve sagbek castagne.30 milyonu buraya ayirmislar.adamlar ölücü
bence dün geceden itibaren o yüzde fazlasiyla artti, bayram degil seyran degil, wandanin icardinin isi gücü yok türkce kelimeler söyleyecek, sarkiyi tekrar söyleyecek, üstelik wandanin bencede kalmali demesi,....İcardinin gelme olasiligi max %20 falan bence
A.abistan için fazla genç, Avrupa'dan da kimse almaz bence maaşını karşılayabilecek büyük takımlar bu riski almazlar. Bize kalır gibi bence, kısfmet.İcardinin gelme olasiligi max %20 falan bence
Ben daha fazla görüyorum artık, Arapların icardi ile ilgilenmediğini açıklamasından sonra bu tür haberler kesildi.İcardinin gelme olasiligi max %20 falan bence
Zaniolo'dan bağımsız forvet arıyorlardır, tekrar zirveyi görmüş Icardi'yi herkes isterZaniolo'yu vermezseniz icardiye gireriz mi diyorlar
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence %50. Ya gelir ya gelmez tam %50 yapıyor.İcardinin gelme olasiligi max %20 falan bence