Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardinin gelme olasiligi max %20 falan bence
Yeterli 1 yüzde rengim.

5M yıllık, Puan bonusları, kadroya alinma bonuslari, ucretsiz ucak biletleri. Cocuklarin egitim masraflari, konaklama masraflari falan. Yıllık maliyeti 7M bulur.

Bonservisi katmıyorum

Abi dun juventusun haber sitesine girdim.girmez olaydim,heriflerin on tarafa para harcayasi yok. Chelsea gibi coplerden kurtulma sevdalisilar.en buyuk hedefleri milinkovic,solbek ve sagbek castagne.30 milyonu buraya ayirmislar.adamlar ölücü

Yani bunlardan para cikmaz. O zaman gitsinler Sassuolo'dan falan topcu alsinlar.

İcardinin gelme olasiligi max %20 falan bence
Ben daha fazla görüyorum artık, Arapların icardi ile ilgilenmediğini açıklamasından sonra bu tür haberler kesildi.
İşte zaman ne getirecek onu bilemiyoruz bunu icardi'ye sorsan o da bilmiyordur.
Herkes ekmeğinin peşinde icardi daha fazla maaş istiyordur, belki araplardan teklif bekliyordur, psg bonservis kazanmak istiyordur, bizde verebilecegimiz kontratı fazl yukarı cikarmak istemiyoruzdur

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fener'e yıldız cezası vermemişler. Yönetim bunun üstüne gitmezse olay çıkar

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.’nin, 2022-2023 Sezonu Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü’nün 7/6 maddesi, Sportif Ekipman Talimatı’nın 16. maddesi ve Yayın Talimatı’nın 12/7 ve 13/3 maddeleri uyarınca yapılan disiplin sevkiyle ilgili savunmada belirtilen hususların araştırılmasına, bu nedenle incelemenin devamına,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt