Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.637
- 109.467
- 4.878
Başıma birşey gelmeyecekse ozanı hem istemiyorum hem de sevmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri-Gökhan-Servet-Hakan Balta günleri aklıma geldi. Şöyle öneriler sunmayın yaw.Dörtlü olsun
Yerli olsun
Napalim simdi Sami istemiyor diye iptal mi olsunBaşıma birşey gelmeyecekse ozanı hem istemiyorum hem de sevmiyorum
Bende aynı şekilde düşünüyorum bizden gittiği döneme göre daha çok gelişeceğine tam tersi daha da gerilemiş durumda bende istemiyorum. Bize liderlik yapabilecek kuzey ülkelerinden stoperler alınmaya devam edilmesi lazım.Başıma birşey gelmeyecekse ozanı hem istemiyorum hem de sevmiyorum
Forum olduğu için kendi görüşümü belirtmek istedim Allah benim belamı versinNapalim simdi Sami istemiyor diye iptal mi olsun
ozan kabak ise ben de beğenmiyorumBaşıma birşey gelmeyecekse ozanı hem istemiyorum hem de sevmiyorum
Kendi görüsünü belirtmek yasakForum olduğu için kendi görüşümü belirtmek istedim Allah benim belamı versin
Kötü savunmacı maalesef. Nelsson sonrası çok söveriz. 3'e 5'e bitmeyecek bir transfer olduğu için istemiyorum ben de.Başıma birşey gelmeyecekse ozanı hem istemiyorum hem de sevmiyorum
amatöre kadar düşürülmesi gerekiyor bu sevimsiz köpeklerin. bankalar birliğine olan borçlarını ödeme imkanları yok. eskişehir, bursa daha evvel kocaeli, sakarya alt ligleri boylarken bu şeref yoksunlarını kim koruyorsa hala daha para harcayabiliyorlar.Her işleri böyle bunların. Bedelsiz kiralık, çerez parası + sonraki satıştan pay vererek aynı anda 30 tane oyuncuya yürüyorlar. DM'den herkese yazanlar gibi. 1-2 tane denk getirirlerse bereket versin. Takma bacaklı Aboubakar gibiler çıkıp 40 maç yaparsa şampiyonluğa oynatıyor işte. Başarısızlıkta da laf kalabalığı yapıp şampiyon olanı hedefe koyup işin içinden sıyrılıyorlar. Bir acayip oluşum.
Bende aynı şekilde düşünüyorum bizden gittiği döneme göre daha çok gelişeceğine tam tersi daha da gerilemiş durumda bende istemiyorum. Bize liderlik yapabilecek kuzey ülkelerinden stoperler alınmaya devam edilmesi lazım.
Sibel Pamuk sever misinBizlerede para vereceklerse olur
Cem Uzan Jardel'in ödemeyi vaat ettiği taksitlerini ödemeden arazi olmuştu. O dönem çok sağlam girmişti bize. Dün gibi hatırlyorum. İpiyle kuyuya inilecek adam değil o.fatih altaylı bence cem uzan konusunda cok konusmasın.jardeli getirmesi palavraymıs he,palavra.