Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozan ya da Merih'i oynatacağıma Emin'i oynatırım. Denenmişi denemenin mantığı bence de yok.
Bundesliga ve PL görmüş bir topçunun hiçbir şekilde kendini geliştiremeyip tam aksine geriye gitmesi kabul edilebilir değil.
Merih'i de gördük milli takımda. Sakatlıktan sonra tek üst düzey yönü olan fiziksel özelliklerini de tamamen yitirmiş. Bütün hava toplarını Litvanyalı oyuncular kaptılar.
Yaptığı pozisyon ve zamanlama hatalarını zaten daha önce de yapıyordu ama fiziksel üstünlüğü ile kapatıyordu Luyindama gibi. Bu gidince geriye bir şey kalmıyor zaten.
Bence de Abdülkerim varken Ozan falan anca 3. stoper olur. 3. stopere o paraları vereceğimize Emin veya Metehan'a forma vermek daha mantıklı olur. Kaldı ki daha Kaan Ayhan var kadroda. Biraz kalıplanması dışında şu özelliği gelişti diyemiyorum Ozan için.

Salim Manav 3 > 4 ?
Serdar Kelleci 3 'te kalmali mi?
Erhan Kaan Adıgüzel 3 'te kalmali mi?

@Aras Şimşek @Hasan Bekir
Manav'ın yazdığı haberlerin accuracy oranı birçok Türk muhabirden kat ve kat yüksek bu arada. Ertan da öyle. Türkiye'de bütün kulüpler hakkında yönetimlerden bağımsız olarak bilgi alabilen muhabirler bunlar.
Nevzat, Ali Naci vs kişilere bağımlı isimler. İkisi de Dursun dönemi haricinde elle tutulur haber yaptığını hatırlamıyorum ben.

Geri dörtlüde 2'den fazla yerli demek babayi almak demektir. Aman ha.
Abdülkerim de satılıyo olabilir reis.Rusya takımları yüksek maaş verirse gitmek ister bence.Özellikle Zenit verebilir bu isdtediği paraları.Nelsson'un da satışıyla oraya da yabancı 1'i alınabilir..

Methiyeler düzülen yerli stoperlerin hepsinin performans olarak yerlerde sürünmesine ne diyorsunuz. Caglar, Merih, Ozan.

Abdülkerim ücünün de önünde su an benim gözümde.

Abdülkerim de satılıyo olabilir reis.Rusya takımları yüksek maaş verirse gitmek ister bence.Özellikle Zenit verebilir bu isdtediği paraları.Nelsson'un da satışıyla oraya da yabancı 1'i alınabilir..

2 as stoperi bir anda satmak intihar olur Avrupa'da olacagimiz sezonda.

Bence de Abdülkerim varken Ozan falan anca 3. stoper olur. 3. stopere o paraları vereceğimize Emin veya Metehan'a forma vermek daha mantıklı olur. Kaldı ki daha Kaan Ayhan var kadroda. Biraz kalıplanması dışında şu özelliği gelişti diyemiyorum Ozan için.
Kaan bazen unutuluyor ama Kaan gittiği her yerde her zaman belirli bir standart ile oynayan ve tercih edilen bir topçu idi.
@Can BÜYÜK'ün dediği gibi Ozan hangi kulübe gitse gittiği yeri aşağıya çekmiş, hem de bu kadar yüksek umutlarla.
Bir topçu Liverpool'a kadar yükselip orada tutunamasa bile biraz bir şeyler vaadetse PL'de kalır bir şekilde genelde. Liverpool'dan sonra gittiği takım ve yaptıkları ortada. Bu bile çok şey anlatıyor bana göre.

Methiyeler düzülen yerli stoperlerin hepsinin performans olarak yerlerde sürünmesine ne diyorsunuz. Caglar, Merih, Ozan.

Abdülkerim ücünün de önünde su an benim gözümde.
Ben bizim oyuncuların olduğu takımların maçlarına kafadan Kg Var oynuyodum reis yav :D Abdülkerim de bence iyi değil özellikle Avrupa maçları için ama Lig için ideal 1'i..

ozan nelsson'un bize transfer olduğu yaşta

daha yolu var gelişmek için

hayır demem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt