Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.408
- 72.955
- 5.188
duyumcu muhabbeti işte admirim, gsnin menfaatleri doğrultusunda transfer açıklanana kadar konuşmama sözü verdimYok 2 yıl mk
Nasıl bir diyalog geçti özet geçer misin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
duyumcu muhabbeti işte admirim, gsnin menfaatleri doğrultusunda transfer açıklanana kadar konuşmama sözü verdimYok 2 yıl mk
Nasıl bir diyalog geçti özet geçer misin?
Ben bizim oyuncuların olduğu takımların maçlarına kafadan Kg Var oynuyodum reis yavAbdülkerim de bence iyi değil özellikle Avrupa maçları için ama Lig için ideal 1'i..
ozan nelsson'un bize transfer olduğu yaşta
daha yolu var gelişmek için
hayır demem.
Alakası yokGünay bize gelirse Fatih Öztürk performansı verir.
Kendi degerlerimizi içimizden çikaralim derim1'den 2'ye dustu simdilik, GS muhabirlerini yasaklarsak burada havadan sudan mi bahsetmek istiyorsunuz?
Emojili Ali Naci Tier 2 / Emojisiz Ali Naci Tier 51'den 2'ye dustu simdilik, GS muhabirlerini yasaklarsak burada havadan sudan mi bahsetmek istiyorsunuz?
admirim aynı şeyi marcao için de söylemiyor muydukNelsson gittiği an bizim savunma patlar. Boeyle Apo’nun da defolar ortaya çıkar.
2 maç Nelssonsuz oynadık, herifler kayak yaptı ceza sahasında.
Marcaoyu toparlayan da nelssonduadmirim aynı şeyi marcao için de söylemiyor muyduk
uyum yakalamışken bozunca sallanma ihtimali var tabi ama uzun vadede dengeyi bulabiliriz
Diyagonel Haber'i takip ediyormusun o nasil bu aralar?Uygundur. Serdar Kelleci'nin haber verdiğine rastlamıyorum. Erhan desen herkes yazdıktan sonra oyuncunun geldiği kesinleştikten sonra detayları yazıyor özel haberini hatırlamıyorum hiç.
Hayır söylemiyorduk, Marcao her zaman sıkıntılı bir adamdı savunmada. Top tekniği olmasa sülalesine sövülürdü muhtemelen.admirim aynı şeyi marcao için de söylemiyor muyduk
uyum yakalamışken bozunca sallanma ihtimali var tabi ama uzun vadede dengeyi bulabiliriz
uzuyorumHayır söylemiyorduk, Marcao her zaman sıkıntılı bir adamdı savunmada. Top tekniği olmasa sülalesine sövülürdü muhtemelen.
Uza şimdi
Az küfür yemedim marcoaya salladigim için. Balondor alacaktı güya bizden gittikten sonraHayır söylemiyorduk, Marcao her zaman sıkıntılı bir adamdı savunmada. Top tekniği olmasa sülalesine sövülürdü muhtemelen.
Uza şimdi