Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bizim oyuncuların olduğu takımların maçlarına kafadan Kg Var oynuyodum reis yav :D Abdülkerim de bence iyi değil özellikle Avrupa maçları için ama Lig için ideal 1'i..

Iyi ikili oldular Nelsson'la yalniz. Avrupa icin stoperlerden ziyade en önemli sey orta saha.

Güclü bir orta saha hem ileriyi hem de geriyi cok pozitif etkiliyor.

Boey + Zaniolo = 50-55 m euro'ya satıp Nelsson tutalım. Zaniolo mu Nelsson mu ikisinden biri kalacak olsa %100 Nelsson kalsın isterim.

Nelsson gittiği an bizim savunma patlar. Boeyle Apo’nun da defolar ortaya çıkar.

2 maç Nelssonsuz oynadık, herifler kayak yaptı ceza sahasında.
admirim aynı şeyi marcao için de söylemiyor muyduk
uyum yakalamışken bozunca sallanma ihtimali var tabi ama uzun vadede dengeyi bulabiliriz

Uygundur. Serdar Kelleci'nin haber verdiğine rastlamıyorum. Erhan desen herkes yazdıktan sonra oyuncunun geldiği kesinleştikten sonra detayları yazıyor özel haberini hatırlamıyorum hiç.
Diyagonel Haber'i takip ediyormusun o nasil bu aralar?

admirim aynı şeyi marcao için de söylemiyor muyduk
uyum yakalamışken bozunca sallanma ihtimali var tabi ama uzun vadede dengeyi bulabiliriz
Hayır söylemiyorduk, Marcao her zaman sıkıntılı bir adamdı savunmada. Top tekniği olmasa sülalesine sövülürdü muhtemelen.

Uza şimdi

Emojili Ali Naci Tier 2 / Emojisiz Ali Naci Tier 5

18133.jpg

Stoperin iyisi ya uzun boylu ve çabuk zira hamleli olur Min Jae ve iyi zamanlarında Luyi gibi, hata yapsa da kapatır hatasını hızıyla.

Ya da denge stoperi olur, yavaş olsa da pozisyon bilgisi yüksek olur ve toparlar savunmayı Nelsson gibi.

Ya da Kjaer gibi gençliğinde ilki, yaşlılığında ikincisi olur.

Top tekniği yüksek ama ağır adamların pozisyon bilgilerini geliştirmeleri gerekir, Marcao ilk geldiği dönem kötüydü bu konuda, gitmeye yakın daha iyidi ama çok pozisyon hatası yapıp terste yakalnıyordu hala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt