- 26 Eylül 2012
- 121.912
- 72.360
- 5.068
Ozan Kabak..
Geri dörtlüde 2'den fazla yerli demek babayi almak demektir. Aman ha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan Kabak..
FB için bence en uygun adaydi. Geç davrandilarSergen Yalçın, Neftçi Bakü ile Anlaştı
Fenerbahçeli taraftarların 200 bin tweet atarak yeni teknik direktörleri olmasını istediği Sergen Yalçın, Neftçi Bakü ile 2 yıllık anlaşma sağladı. (CBC Sport) • Sergen Yalçın, yıllık 1.5 milyon euro kazanacak.www.gscimbom.com.tr
Avci onlara yakinmisFB için bence en uygun adaydi. Geç davrandilar
Bence de Abdülkerim varken Ozan falan anca 3. stoper olur. 3. stopere o paraları vereceğimize Emin veya Metehan'a forma vermek daha mantıklı olur. Kaldı ki daha Kaan Ayhan var kadroda. Biraz kalıplanması dışında şu özelliği gelişti diyemiyorum Ozan için.Ozan ya da Merih'i oynatacağıma Emin'i oynatırım. Denenmişi denemenin mantığı bence de yok.
Bundesliga ve PL görmüş bir topçunun hiçbir şekilde kendini geliştiremeyip tam aksine geriye gitmesi kabul edilebilir değil.
Merih'i de gördük milli takımda. Sakatlıktan sonra tek üst düzey yönü olan fiziksel özelliklerini de tamamen yitirmiş. Bütün hava toplarını Litvanyalı oyuncular kaptılar.
Yaptığı pozisyon ve zamanlama hatalarını zaten daha önce de yapıyordu ama fiziksel üstünlüğü ile kapatıyordu Luyindama gibi. Bu gidince geriye bir şey kalmıyor zaten.
Başıma birşey gelmeyecekse ozanı hem istemiyorum hem de sevmiyorum
Manav'ın yazdığı haberlerin accuracy oranı birçok Türk muhabirden kat ve kat yüksek bu arada. Ertan da öyle. Türkiye'de bütün kulüpler hakkında yönetimlerden bağımsız olarak bilgi alabilen muhabirler bunlar.Salim Manav 3 > 4 ?
Serdar Kelleci 3 'te kalmali mi?
Erhan Kaan Adıgüzel 3 'te kalmali mi?
@Aras Şimşek @Hasan Bekir
Abdülkerim de satılıyo olabilir reis.Rusya takımları yüksek maaş verirse gitmek ister bence.Özellikle Zenit verebilir bu isdtediği paraları.Nelsson'un da satışıyla oraya da yabancı 1'i alınabilir..Geri dörtlüde 2'den fazla yerli demek babayi almak demektir. Aman ha.
Git MR. Dortnalin nöbetini tut ozamaneğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz
bozuk düzende sağlam çark olmaz
tekeden süt sağılmaz
cimbom bu sezon transferde başarılı olamaz
Iki stoperin satilmasina karsiyim. Apo kalmaliAbdülkerim de satılıyo olabilir reis.Rusya takımları yüksek maaş verirse gitmek ister bence.Özellikle Zenit verebilir bu isdtediği paraları.Nelsson'un da satışıyla oraya da yabancı 1'i alınabilir..
Abdülkerim de satılıyo olabilir reis.Rusya takımları yüksek maaş verirse gitmek ister bence.Özellikle Zenit verebilir bu isdtediği paraları.Nelsson'un da satışıyla oraya da yabancı 1'i alınabilir..
Suna sağlı sollu girissenedestekliyorum
Kaan bazen unutuluyor ama Kaan gittiği her yerde her zaman belirli bir standart ile oynayan ve tercih edilen bir topçu idi.Bence de Abdülkerim varken Ozan falan anca 3. stoper olur. 3. stopere o paraları vereceğimize Emin veya Metehan'a forma vermek daha mantıklı olur. Kaldı ki daha Kaan Ayhan var kadroda. Biraz kalıplanması dışında şu özelliği gelişti diyemiyorum Ozan için.
Ben bizim oyuncuların olduğu takımların maçlarına kafadan Kg Var oynuyodum reis yavMethiyeler düzülen yerli stoperlerin hepsinin performans olarak yerlerde sürünmesine ne diyorsunuz. Caglar, Merih, Ozan.
Abdülkerim ücünün de önünde su an benim gözümde.
Uygundur. Serdar Kelleci'nin haber verdiğine rastlamıyorum. Erhan desen herkes yazdıktan sonra oyuncunun geldiği kesinleştikten sonra detayları yazıyor özel haberini hatırlamıyorum hiç.Salim Manav 3 > 4 ?
Serdar Kelleci 3 'te kalmali mi?
Erhan Kaan Adıgüzel 3 'te kalmali mi?
@Aras Şimşek @Hasan Bekir
Vermiş zatenForum olduğu için kendi görüşümü belirtmek istedim Allah benim belamı versin