- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Kanka benim gibi birinin yazdığı herseyin hala ciddiye alinmasi absurd degil miSeviyorum seni bazen delirtiyorsun o yüzden satasiyorum ama totalde sevdiğim birisin![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka benim gibi birinin yazdığı herseyin hala ciddiye alinmasi absurd degil miSeviyorum seni bazen delirtiyorsun o yüzden satasiyorum ama totalde sevdiğim birisin![]()
Hjalmar Ekdal mı? Gerçi o solak mıydı emin değilimİsveç liginden sol stoper vardı sarışın uzun saçlı. Ne durumda o ismini hatirlayamadim
Marketing açısından gayet mantıklı herif de iyi topçuysa neden olmasın? Peşindeki takımlara bakılırsa iyi olma ihtimali var gibi duruyorBrezilya'da bile gidip Amerikalıları buluyoruz, bu Amerikalı aşkı nerden geliyor bu dönemde.
Neeee sevgili Zeki abimize 1 hakaret mi bu kanks yoksa yav
Evet o sol ayakli diye kalmış ama sağ ayakliymis. Burnleye gitmişHjalmar Ekdal mı? Gerçi o solak mıydı emin değilim
tansel'e 1Tansel ağabeyden sonra kimseyi karşıma alamam
Bugün severim dersin yarın unutursunSeviyorum seni bazen delirtiyorsun o yüzden satasiyorum ama totalde sevdiğim birisin![]()
tansel'e 1
sana 2
Arjantinli dünya yıldızı adam 29 yaşında geliyor taraftarın sevgilisi oluyor, göya doğuştan cimbomlu abimiz 40 yaşından sonra gelcek, milyon euroları cukkalicak. Sanırsın 24-25 yaşında safi yetenek. iyice keriz yerine koyuyolar bizi. Bi bka faydanız yok az ötede güneşlenin. Sağda solda şöyle cimbomluyuz böyle cimbomluyuz diye konuşamayın. Sanki bedavaya oynicak bizde. Hayır yapacak sanki.Ilkay türkiyeye gelip kurulu düzenini bozmak istemiyor anladığım kadari ile
?Feramuz kardeşim…
@Tansel TaşanlarTansel ağabeyden sonra kimseyi karşıma alamam
Ben Sami ile yüz göz olmadım kardeşim. Kendisi bir haindirKanka benim gibi birinin yazdığı herseyin hala ciddiye alinmasi absurd degil mi![]()
Neeee sevgili Zeki abimize 1 hakaret mi bu kanks yoksa yav